Connect with us

Ελλάδα

Το πρώτο μήνυμα της οικογένειας του Γ. Καραϊβάζ μετά τη δολοφονία του

Published

on

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ λίγα μέτρα από το σπίτι του, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου, οι οποίοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ τον δικό τους άνθρωπο.

Σήμερα, περίπου 24 ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία, η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ σπάει τη σιωπή της, μιλώντας στα ΜΜΕ, μέσω του συνεργάτη και στενού φίλου του δημοσιογράφου, Μανώλη Ασαριώτη.

«Αυτό που μου ζητήθηκε από την οικογένεια να μεταφέρω είναι ότι θα ήθελαν οι δικοί του άνθρωποι η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μην γίνει αφορμή οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι να φοβηθούν και να σταματήσουν το ερευνητικό τους έργο, αλλά αντίθετα να γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα προσπαθούν και θα αναζητούν την αλήθεια και την πραγματικότητα» είπε, μιλώντας στον ANΤ1.

«Αυτό θα ήταν μεγάλη ικανοποίηση για την οικογένεια του Γιώργου και τους αδελφικούς φίλους του, που ακόμα είμαστε σε σοκ» συμπλήρωσε.

www.in.gr

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement