Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έκλεψε μέχρι και μηχανή αξιωματικού της τοπικής ΕΛ.ΑΣ-Εντοπίστηκε από την Ασφάλεια και δεύτερο εργαστήριο, ενώ στην Πάτρα βρίσκεται και ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής

Published

on

Εντοπίστηκε από την Ασφάλεια και δεύτερο εργαστήριο, ενώ στην Πάτρα βρίσκεται και ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής
Έκλεψε μέχρι και μηχανή
αξιωματικού της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο εντοπισμός και δεύτερου «εργαστηρίου» με κλεμμένα δίκυκλα του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών και κατηγορείται για μπαράζ – 81 (!)- κλοπών σε δίκυκλα και μοτοσικλετες κυρίως στην περιοχή της Αγυιάς.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ» ανάμεσα στα κλοπιμαία έχει δηλωθεί και μηχανή μεγάλου κυβισμού που ανήκει σε αξιωματικό που κατέχει θέση – κλειδί σε Αστυνομική Υπηρεσία της Δυτικής Ελλάδας.
Η μηχανή του εκλάπη τα ξημερώματα της Δευτέρας από την περιοχή της Αγυιάς και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το… κουβάρι της εξιχνίασης δεκάδων κλοπών της Πάτρας.
Σύμφωνα ασφαλείς πληροφορίες της «Γ» από προχθές βρίσκεται στην Πάτρα ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διενεργώντας επισταμένους ελέγχους. Στο στόχαστρο του κλιμακίου βρίσκονται αποθήκες και συνεργεία μοτοσικλετών κυρίως στην περιοχή της Αγυιάς και του Ζαβλανίου.
Η κλεμμένη μηχανή του αξιωματικού της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. παραμένει άφαντη ενώ από την πρώτη στιγμή στις έρευνες για την υπόθεση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέδραμε ο αξιωματικός που έχει πέσει θύμα κλοπής, ο οποίος μάλιστα έχει ειδικές εκπαιδεύσεις σε κομβικές υπηρεσίες του εξωτερικού.
Προχθές, μάλιστα, εντοπίστηκε και δεύτερος ειδικά διαμορφωμένος χώρος που χρησιμοποιούσε ο άνδρας που έχει συλληφθεί για τις δεκάδες κλοπές δικύκλων και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων κλεμμένες μοτοσικλέτες, ποδήλατο, κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, ανταλλακτικά και διαρρηκτικά εργαλεία και σε βάρος του σχηματίστηκε νέα δικογραφία για κλοπές και πλαστογραφία.
ΕΛ.ΑΣ.: ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Για το γεγονός, η Αστυνομία ανακοίνωσε τα εξής: «οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από το πρώτο παράνομο εργαστήριο – συνεργείο και δεύτερο συνεργείο, που λειτουργούσε ο συλληφθείς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμη:
• 3 δίκυκλες μοτοσυκλέτες (εκ των οποίων οι δύο είναι κλεμμένες και η μια έχει παραποιημένο – αποξεσμένο αριθμό πλαισίου),
• 1 κλεμμένο ποδήλατο,
• 14 κράνη μοτοσικλετιστή,
• πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων,
• πληθώρα τμημάτων κρατικών σφραγίδων πινακίδων κυκλοφορίας,
• πλαστικά τμήματα «κουστούμια» μοτοσικλετών και
• μια μπαγκαζιέρια
• πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και αντικλείδια μοτοσικλετών
• Ενδύματα που εξετάζεται η χρήση τους σε υπόθεση κλοπής».
ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί αύριο στον Ανακριτή Πατρών.
Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Ωστόσο, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να
διαπιστωθεί αν ο συλληφθείς έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement