Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έναρξη την Πέμπτη με τα εμβόλια της Moderna στο νέο εμβολιαστικό κέντρο στον ΟΛΠΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ερχόμενη Πέμπτη 15 Απριλίου αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το νέο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας, που θα στεγαστεί σε κτίριο των εγκαταστάσεων του Οργανισμού Λιμένος Πατρών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ», στο εν λόγω κέντρο θα λειτουργήσουν 10 εμβολιαστικές γραμμές και έχουν προγραμματιστεί ήδη να γίνουν εμβόλια της εταιρείας Moderna.
Tην αναγγελία της λειτουργίας του νέου εμβολιαστικού κέντρου είχε κάνει ο ίδιος ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι θα διενεργούνται καθημερινά 900 εμβολιασμοί.
Το εν λόγω κέντρο θα λειτουργήσει με την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας και την συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων και του υγειονομικού δυναμικού με τη βοήθεια της Περφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων εάν χρειαστεί.
Το νέο εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας θα λειτουργεί σε ένα κτίριο εμβαδού 3.100 τ.μ. δυτικά της πύλης εξόδου από τον ISPS και εντός της λιμενικής ζώνης. Συνεργεία καθαριότητας εργάζονται πυρετωδώς για την προετοιμασία του χώρου, ενώ απότην Πέμπτη άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα υλικά ώστε να διαμορφωθούν τα εμβολιαστικά γραφεία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement