Connect with us

Αθλητισμός

Η μπάλα στην σέντρα

Published

on

Επαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής με τις ομάδες της Αχαΐας να ρίχνονται στην μάχη πλην της Αχαϊκής

 

Επιτέλους σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που επαναρχίζει από την 5η αγωνιστική με τις ομάδες της Αχαΐας να ρίχνονται ξανά στην μάχη σε ένα πρωτάθλημα 8 αγωνιστικών.

Παναιγιάλειος, Διαγόρας και Θύελλα Πατρών σήμερα αντιμετωπίζουν για την 5η αγωνιστική τον Αίαντα Γαστούνης, τον ΠΑΟ Βάρδας και τον Παλληξουριακό αντίστοιχα.

Να ξεσκουριάσουμε λίγο την μνήμη μας, αρχής γενομένης με τον Παναιγιάλειο ο οποίος υποδέχεται στο Αίγιο τον Αίαντα Γαστούνης. Η ομάδα του Αιγίου βρίσκεται στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς ενώ ο Αίαντας πιο κάτω με 4 βαθμούς. Ο Παναιγιάλειος μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και καμία ήττα στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχει δώσει ενώ έχει σημειώσει 6 γκολ και έχει δεχτεί 4 τέρματα.

Η Θύελλα φιλοξενείται από τον Παλληξουριακό με τους «κυανόλευκους» να ζητούν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό διότι βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 1 μόλις βαθμό. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σάκη Πεφάνη δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη έχοντας 1 ισοπαλία και 2 ήττες ενώ έχει πετύχει ένα γκολ και έχει δεχτεί 8.

Η αγωνιστική έχει και το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟ Βάρδας και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Το συγκρότημα του Χρήστου Τσίκα είναι σε καλύτερη μοίρα αφού βρίσκεται στην 6η θέση έχοντας 4 βαθμούς. Μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και καμία ήττα. Έχει σημειώσει 6 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 2. Αντίθετα τώρα ο ΠΑΟ Βάρδας είναι 4ος στον Βαθμολογικό πίνακα έχοντας 6 βαθμούς και αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Το θέμα βέβαια είναι ότι κατά πόσο είναι έτοιμες οι ομάδες μετά από την μεγάλη αποχή που είχαν.

Τέλος η Αχαϊκή θα κάνει το προγραμματισμένο ρεπό της και την 6η αγωνιστική φιλοξενείται από την δυνατή ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα. Να θυμίσουμε και εδώ ότι η ομάδα της Κ. Αχαΐας βρίσκεται στην 5η θέση με 5 βαθμούς έχοντας 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ έχει πετύχει ένα γκολ και έχει δεχτεί δύο.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα με τους διαιτητές

Παλληξουριακός – Θύελλα Πατρών (13.00) – Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας)

ΑΟ Τσιλιβή – Διαβολίτσι (13.00) – Τσάκαλης (Ηλείας)

Εθνικός Σκουλικάδου – Ζάκυνθος (15.00) – Μιχαλόπουλος (Ζακύνθου)

Πάμισσος – Ναυπακτιακός (16.30) – Αυγερινός (Αρκαδίας)

ΠΑΟ Βάρδας – Διαγόρας (16.30) – Ρέκκας (Μεσσηνίας)

Παναιγιάλειος – Αίας Γαστούνης (16.30) – Ρούτσης (Κορινθίας).

 

ΣΚΟΡΕΡ

Γκάτσης και Νάκας για την πρωτιά

Να θυμίσουμε και τους σκόρερ του 9ου ομίλου όπου από τέσσερα τέρματα έχουν σημειώσει ο Γκάτσης του Παναιγιαλείου και ο Νάκας του Ναυπακτιακού Αστέρα που πλέον θα είναι συμπαίκτες αφού ο πρώτος μεταγράφηκε στην ομάδα της Ναυπάκτου.

Από κει και πέρα έχουμε:

3 ΓΚΟΛ: Βλασόπουλος (Διαγόρας), Κουλούρης (Αίας), Κούνια (Ζάκυνθος).

2 ΓΚΟΛ: Ζώντος (Ζάκυνθος), Μπράτι (Παλληξουριακός), Σταυρόπουλος (Ναυπακτιακός), Χριστόπουλος (Παναιγιάλειος).

1 ΓΚΟΛ: Αλεξανδρής (Διαγόρας), Βέλλης (Πάμισος), Βαρδάκας (Εθνικός Σκ.), Γεωργιόπουλος (Πάμισος), Γραμματικόπουλος (Αχαϊκή), Εσκουρέδο (Ναυπακτιακός), Κονίδας (Ναυπακτιακός), Μαρκάτος Παλληκουριακός), Μαρούδας (Τσιλιβί), Μουλιάτος (Διαβολίτσι), Νικολακόπουλος (Εθνικός Σκ.), Ντίνος (Θύελλα), Πανίτσας (Θύελλα), Παπαδόπουλος (Διαγόρας), Πολίτης (ΠΑΟ Βάρδας), Σούρμπης (Ζάκυνθος), Σταυρόπουλος (Διαγόρας), Τσικγρήλας (Θύελλα), Φιλόπουλος (Πάμισος).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement