Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας αφήνει τον Ανταμς, πρόταση στον Κ. Ρει

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την περίπτωση του Τζέιλεν Άνταμς να μην προχωράει τελικά για τον Προμηθέα, οι Πατρινοί στράφηκαν στην περίπτωση του Κέντρικ Ρέι, με τις δύο πλευρές να έχουν μία πρώτη επαφή. Το “αγκάθι” της Πετκίμ.

Ο Κέντρικ Ρέι (1.88 μέτρα, 27 χρονών) είναι τελικά ο εκλεκτός του Μάκη Γιατρά για την θέση του κόμπο γκαρντ που θέλει για να κλείσει το ρόστερ του Προμηθέα, με τις δύο πλευρές να έχουν κάνει ήδη μία συζήτηση και να υπάρχει θετική διάθεση. .

Με την υπόθεση του Τζέιλεν Άνταμς να μην προχωράει τελικά, οι Πατρινοί στράφηκαν στην περίπτωση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Τουρκία με την Πεκτίμ. Για την ακρίβεια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν προσεγγίσει τον Αμερικανό σκόρερ την φετινή σεζόν, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά οι συνθήκες θα είναι καλύτερες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ενώ ωστόσο υπάρχει θετική διάθεση, εντούτοις πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο Ρέι έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με την τουρκική ομάδα, η οποία έχει ακόμα 4 αγώνες βάσει προγράμματος, με τους τρεις εξ αυτών να είναι εξ αναβολής λόγω κορονοϊού. Όπως και να έχει πάντως, οι Πατρινοί βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και έχουν μία στάση αναμονής.

Την φετινή σεζόν ο Ρέι έχει 15.2 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ μέσο όρο με 35.3% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα.

 

ΠΗΓΗ: Spor24.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement