Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Που θα γίνουν σήμερα rapid tests

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι οργανώνονται με την πρωτοβουλία της 6 ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ σε κεντρικά σημεία της Πάτρας με στόχο τον έλεγχο των ασυμπτωματικών φορέων και το ανάχωμα της διασποράς του ιού στην κοινότητα.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ
Σήμερα, θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ προς το ευρύ κοινό με rapid tests κατά τις πρωινές ώρες στο Νότιο Πάρκο Πατρών. Είναι η δεύτερη φορά που τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρεθούν στο Νότιο Πάρκο όπου συχνάζει πολύς κόσμος.
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
Εξάλλου, από αύριο ενόψει και του ανοίγματος του λιανεμπορίου, η 6η ΥΠΕ και ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας καθημερινά (και τα Σάββατα) θα διενεργούν τεστ στους εμπόρους και τους υπαλλήλους.
«Από τις 8:30 έως τις 11 το πρωί, οι επαγγέλματίες και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα θα μπορούν να υποβάλλονται σε δειγματοληπτικούς ελέγχους ώστε να υπάρχει ένα δείγμα ασφαλείας στην αγορά», δήλωσε στην «Γ» ο κ. Καρβέλης.
Και προσέθεσε: «Το γεγονός ότι ανοίγει από τη Δευτέρα το λιανεμπόριο είναι μια θετική εξέλιξη για την οικονομία, όμως θα πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα. Εάν δεν τηρηθούν θα υπάρξουν ανατροπές σε ό,τι αφορά στον αριθμό των κρουσμάτων και θα οδηγηθούμε στο δύσκολο σημείο της αύξησης των νοσηλειών στα νοσοκομεία, κάτι που πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία».


Ροή ειδήσεων

Advertisement