Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Χρ. Καραπίτσος: «Το πιστέψαμε και δικαιωθήκαμε»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ικανοποιημένος και χαρούμενος όπως ήταν φυσικό, ήταν μετά το τέλος του αγώνα και της   σημαντικής νίκης με τα Χανιά,  ο τεχνικός της  Παναχαϊκής  Χρήστος Καραπίτσος στάθηκε στη θέληση και την προσπάθεια των παικτών του μέχρι το φινάλε.

«Το πιστέψαμε, το θέλαμε, είχαμε θέληση και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τον ζήλο που επέδειξαν και παρά το άγχος που είχαμε για τη νίκη, παρά το ότι δεχθήκαμε την ισοφάριση 2 φορές, κατάφεραν να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να πάρουν   τη νίκη» είπε αρχικά ο Χρήστος Καραπίτσος και πρόσθεσε: Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε σε σχέση με την εμφάνιση του αγώνα με τον  Λεβαδειακό, τόνισέ:  Το ματς στην Λειβαδιά ήταν μία κακή παρένθεση, φάγαμε δυο γκολ σχεδόν αυτογκόλ και ένα που δεν ήταν και ήμασταν άτυχοι. Το ξεχάσαμε γρήγορα εκείνο το ματς, δουλέψαμε στις μέρες που είχαμε και αυτό φάνηκε σήμερα».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα μπορεί να έχει διάρκεια: «Αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε αυτή την απόδοση, να χτίσουμε πάνω σε αυτή ο μόνος στόχος να κερδίσουνε αυτά τα παιχνίδια για να επιτευχθεί ο στόχος της εξάδας».


Ροή ειδήσεων

Advertisement