Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(12/4)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
H εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιό σου η οποία θα αποτελέσει κίνητρο για να εκπληρώσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου. Είναι πιθανόν να είσαι έτοιμος και για αλλαγές που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, όμως καλό θα ήταν να μελετήσεις προσεκτικά τις κινήσεις σου και να μην παρασυρθείς από την παρόρμηση η οποία θα είναι έντονη. Η μαχητική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πράγματα για τα οποία θα προσπαθήσεις!

Ταύρος
H νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιο του Κριού θα σε βάλει στη διαδικασία να ανατρέξεις σε παρελθοντικές υποθέσεις προκειμένου να τις διευθετήσεις. Οι βοηθητικές όψεις που θα κάνει με τον Άρη και το Δία θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις ζητήματα του παρελθόντος που είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Καλό θα είναι να μην ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε οποιοδήποτε τομέα πριν διευθετήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν.

Δίδυμοι
Η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Μην εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Καρκίνος
Σήμερα κάνε τις αλλαγές που λαχταράς εδώ και αρκετό διάστημα, αρκεί πρώτα να τις σκεφτείς πολύ καλά. Από το μεσημέρι και μετά πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Δεν είναι καλή εποχή για αντιπαραθέσεις μαζί τους. Το βράδυ προσφέρεται για ευχάριστες κι απολαυστικές ασχολίες με την παρέα σου.

Λέων
Η έντονη ενέργεια που θα έχεις θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας για εσένα. Έχεις πολλές έγνοιες για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν. Όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Άλλωστε διανύεις μια περίοδο που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Παρθένος
Κάποιοι ενδοιασμοί και αμφιβολίες σε αγχώνουν αρκετά και κάποια θέματα που σε απασχολούν, σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτήν την ημέρα. Δεν είναι ώρα για μελαγχολίες! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς έξυπνα και με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, να μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.

Ζυγός
Σήμερα, θα ισορροπείς αδιάκοπα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά χωρίς να το καταλάβεις. Κάνε υπομονή!

Σκορπιός
Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται σήμερα στην ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση. Μη δίνεις άλλη αναβολή για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς βάζοντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις.

η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιο του Κριού θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που αφορούν το σπίτι και τους οικείους σου. Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να έχεις ιδέες σχετικά με μία αλλαγή στο σπίτι ή ακόμα και με μία μετακόμιση.

Τοξότης
H νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 φέρνει στο προσκήνιο τα συναισθήματά σου και στρέφει την προσοχή σου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε εμπνέουν! Αν επικεντρωθείς στα παραπάνω η εβδομάδα προμηνύεται πολύ όμορφη για εσένα καθώς τα θετικά συναισθήματα η έμπνευση και η δημιουργία θα δώσουν δυναμικό παρόν.

Αιγόκερως
Aυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον αλλά και στη διάθεσή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δημιουργεί όρεξη για κουβέντα, συζητήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα που αγαπάς.

Υδροχόος
Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον αλλά και στη διάθεσή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δημιουργεί όρεξη για κουβέντα, συζητήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα που αγαπάς. Στις 15/4 το τρίγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν θετικές και ευχάριστες εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες
Θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς και κάποια ζητήματα τα οποία είχες αφήσει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 θα σε βάλει στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις μία οικονομική συμφωνία ή να «βάλεις σε μία τάξη» τα έσοδα, τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement