Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ποιος χαρακτήρας θα επιστρέψει στα επόμενα επεισόδια;

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε η Νεφέλη Κουλούρη. Η νεαρή ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και τις ερωτικές σκηνές που είχε στη σειρά με τον Γιάννη Κουκουράκη. Η ίδια ξεκαθάρισε παράλληλα πως η Δόμνα θα επιστρέψει στη σειρά.

«Είναι δώρο για κάθε ηθοποιό να συμμετέχει σε μια σειρά σαν τις Άγριες Μέλισσες. Υπάρχει πολύ καλή χημεία. Άνοιξε ο ρόλος, έκανα την οντισιόν, με είδε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και κάπως έτσι κύλησαν τα πράγματα.

Έβαψα τα μαλλιά μου κόκκινα και τα έκοψα λίγο για το ρόλο. Δεν γνωρίζω αν η Δόμνα θα συνεχίσει του χρόνου. Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν και οι σεναριογράφοι. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ο κύκλος του ρόλου της Δόμνας δεν έχει κλείσει. Την έχουμε δει να φεύγει από το Διαφάνι και να πηγαίνει στην Αθήνα.

Οι ερωτικές σκηνές έχουν πάντα πλάκα για μένα. Αν υπάρχει χημεία και προστατευμένο περιβάλλον, δεν είναι δύσκολες. Έβγαζα στάχυα από το μαλλί μου για μέρες. Είναι και ξασμένο το μαλλί και φωλιάζουν πράγματα. Η Δόμνα θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα είναι μια περίοδος σφοδρών συγκρούσεων και εξελίξεων» είπε, μεταξύ άλλων, η Νεφέλη Κουλούρη.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement