Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Αναμονή για την επανέναρξη των αναπτυξιακών στο βολεϊ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα βασικό θέμα στο οποίο καλείται να δοθεί απάντηση τα επόμενα 24ωρα είναι αν τελικά θα διεξαχθούν τη χρονιά 2020-21 τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα εφήβων και νεανίδων στο βόλεϊ, τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην Ελλάδα, όπου θυμίζουμε πως οι τρεις πρώτες ομάδες παίρνουν μόρια για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι στο όριο, αφού ακόμα δεν έχει δοθεί το ΟΚ για να επιστρέψουν στις προπονήσεις με τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη να έχει καταθέσει αίτημα από την περασμένη εβδομάδα στην αρμόδια επιτροπή.
Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως τελικά τα επιδημιολογικά δεδομένα θα βελτιωθούν, οι γιατροί θα ανάψουν πράσινο φως και τον Μάιο θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Να θυμίσουμε πως πριν από το λουκέτο είχε διεξαχθεί ο α΄ γύρος των πρωταθλημάτων εφήβων-νεανίδων από την ΕΣΠΕΠ.
Αν πάντως μέσα στο επόμενο 10ήμερο δεν δοθεί το ΟΚ από την πολιτεία για επιστροφή στις προπονήσεις για όλες τις ηλικίες, τότε πολύ δύσκολα θα συνεχιστούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και αυτό θα είναι πολύ άσχημο για μια γενιά αθλητών.

 

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement