Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Παραμένουν στην ΕΟΚ οι Βασιλακόπουλος-Γολέμης -Εξακολουθουν να παραμένουν δύο διοικήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

O Γ. Βασιλακόπουλος και ο Αριστείδης Γολέμης διατήρησαν κανονικά τις θέσεις τους στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, αφού το Πρωτοδικείο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της πλευράς του Βαγγέλη Λιόλιου που ζητούσε την αντικατάστασή τους αναφέροντας ότι είχαν αποχωρήσει από την ψηφοφορία.

 

Μετά από αυτή την απόφαση του Πρωτοδικείου, η ΕΟΚ εξακολουθεί να έχει δύο προσωρινούς Προέδρους και δύο προσωρινές διοικήσεις. Μία με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου και μία με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Σε περίπτωση που το Πρωτοδικείο αποφάσιζε να δεχθεί το αίτημα της πλευράς του Βαγγέλη Λιόλιου για αντικατάσταση των Βασιλακόπουλου και Γολέμη από τους Χρήστο Βασιλειάδη και Βασίλη Ντάκουρη, τότε αυτόματα θα σήμαινε ότι θα θεωρούσε μη νόμιμη την μία εκ των δύο διοικήσεων.

Η μόνη διαφορά πλέον, είναι ότι έπειτα από απόφαση του Πρωτοδικείου οι Δήμος Ντικούδης και Γιάννης Ηλιόπουλος τοποθετήθηκαν ως νέα αναπληρωματικά μέλη της προσωρινής διοίκησης, κάτι που σημαίνει ότι αν υπάρξει νέα αποχώρηση, θα πάρει ένας εξ αυτών την θέση. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη αποχωρήσει οι Σωτήρης Κολοσούσας, Νίκος Φιλίππου και Γιάννης Αλεξόπουλος, έχοντας αντικατασταθεί από τους Μιχάλη Βακαλόπουλο, Γιάννη Καλαϊτζάκη και Δημήτρη Ρόζη.

Πλέον, απομένει να φανεί πότε θα λυθεί το πρόβλημα με τις δύο προσωρινές διοικήσεις της ΕΟΚ, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα να διεξαχθούν οι εκλογές.

 

sport.24

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement