Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Στηρίζει Μπόγδανο και όχι Παππά ο Ανδρέας Γεωργίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς και ο Ανδρέας Γεωργίου να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην τηλεοπτική σειρά “8 Λέξεις” ωστόσο ο δεύτερος δε φαίνεται να στηρίζει και πολύ τον παλιό του συνεργάτη ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζεται για το Survivor.

Ο Αλέξης Παππάς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους παίκτες που έχουν σχολιαστεί όσο λίγο στον φετινό κύκλο του Survivor και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο λόγω του χαρακτήρα που έχει επιδείξει. Ο Ανδρέας Γεωργίου από την άλλη είναι φανατικός τηλεθεατής του ριαλιτι επιβίωσης και συχνά σχολιάζει όσα συμβαίνουν σε αυτό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Το ίδιο έκανε και χθες αφού βλέποντας την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον ηθοποιό και τον Ηλία Μπόγδανο, δημοσίευσε μια φωτογραφία του δεύτερου γράφοντας “Ο Spiderman της καρδιάς μας”. Χαρακτηριστικό δε είναι και το γεγονός πως ενώ ο Αλέξης Παππάς ακολουθεί τον Ανδρέα Γεωργίου στο instagram ο γνωστός σεναριογράφος δεν ακολουθεί τον πρώην συνεργάτη του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement