Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Δυνατό ματς στον Αγγλικό νότο

Published

on

Μάθε τα πάντα για το stoiximan casino

Παρότι Δευτέρα σήμερα, αρκετά είναι τα καλά παιχνίδια που υπάρχουν διαθέσιμα προς στοιχηματισμό. Φυσικά, όπως κάθε φορά που υπάρχουν στο κουπόνι μας, τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ κλέβουν την παράσταση.

Στο πιο σημαντικό από τα δυο σημερινά, η Μπράιτον φιλοξενεί στο «Άμεξ Στέιντιουμ» την Έβερτον, σε ένα παιχνίδι που έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία και για τις δυο.

Μπράιτον: Με τους 32 πόντους που έχει αυτή τη στιγμή, η Μπράιτον σίγουρα αισθάνεται πιο ασφαλής από τη Φούλαμ αναφορικά με την παραμονή, όμως αυτό το +6 δε λέει τίποτα όσο μιλάμε για Πρέμιερ Λιγκ. Οι «γλάροι» οφείλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους όσο περισσότερο γίνεται μέχρι το φινάλε και η αλήθεια είναι πως η εικόνα τους δεν είναι για υποβιβασμό, καθώς έχουν κοντράρει όλες τις ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει, ανεξαρτήτως ονόματος. Κόντρα στην Έβερτον ο στόχος φυσικά είναι οι 3 βαθμοί, με τον Πότερ να μην έχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού, περιμένοντας μέχρι τέλους τους Μπερν και Γουέμπστερ στην άμυνα.

Έβερτον: Εκεί που έδειχνε ικανή να «κλειδώσει» μια θέση στην πρώτη 4άδα πριν ένα δίμηνο, η Έβερτον έχει εμφανίσει πολλά σημάδια κόπωσης και αδυναμίας στο να διαχειριστεί τα παιχνίδια της, με αποτέλεσμα όσο περνάνε οι αγωνιστικές να απομακρύνεται από τις θέσεις της Ευρώπης. Οι τραυματισμοί έχουν παίξει σοβαρό ρόλο σε αυτή την αγωνιστική πτώση και ο Αντσελότι έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι όσο πιο σοβαροί γίνεται μέχρι το φινάλε. Ακόμα και έτσι, πάντως, αν τα «ζαχαρωτά» βρουν ένα καλό ρυθμό μέχρι το τέλος, έχουν ελπίδες να πάρουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός για το ματς στο Μπράιτον είναι οι Ντουκουρέ, Ντελφ, Μπερνάρ και Πίκφορντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυο ομάδες που είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο αναμετρώνται στο Μπράιτον και με βάσει τη λογική το παιχνίδι θα είναι πολύ αμφίρροπο. Θεωρούμε, πάντως πως και οι δυο μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ και το γκολ-γκολ είναι ένα σενάριο που πληρώνει 1.88 στη Novibet.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές και τα νομιμα καζινο με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement