Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το «ευχαριστώ» του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στους συναδέλφους του που υπηρετούν στο Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους συναδέλφους του που υπηρετούν στο Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για τη συμβολή τους στην εξιχνίαση της υπόθεσης των διακεκριμένων κλοπών δικύκλων στην Πάτρα ευχαριστεί μέσω του gnomip.gr ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που έπεσε θύμα κλοπής.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ευχαριστεί τον προϊστάμενο και τους αστυνομικούς του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για την άμεση εξιχνίαση της μεγάλης υπόθεσης των διακεκριμένων κλοπών καθώς επίσης τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης για την σημαντική συνδρομή τους στις έρευνες για τον εντοπισμό των κλεμμένων δικύκλων.

Οι αστυνομικοί της Δημόσιας Τάξης της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τα δύο συνεργεία – εργαστήρια που διατηρούσε ο φερόμενος δράστης, αλλά η μηχανή του αξιωματικού δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Οι 0έρευνες  συνεχίζονται επισταμένως από ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Πάτρας.

Στο μεταξύ, σήμερα θα περάσει το κατώφλι του Ανακριτή Πατρών ο 38χρονος, ο οποίος κατηγορείται για 81 κλοπές δικύκλων και μοτοσικλετών.


Ροή ειδήσεων

Advertisement