Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο ΣΕΓΑΣ μετέθεσε το Πανελλήνιο Βάδην την προσεχή Κυριακή 18 Απριλίου μαζί με ημερίδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 20 χλμ. Ανδρών-Γυναικών και Ανδρών-Γυναικών Κ23 θα διεξαχθεί στην Παραλία Μεγάρων-Περιοχή «Βαρέα», την Κυριακή 18 Απριλίου επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της «Γνώμης» για την ματαίωση της διοργάνωσης λόγω των μέτρων για την διάδοση του κορωνοϊού.

Πρόκειται για μια διοργάνωση, που θα γίνει με την παρουσία διεθνών κριτών, προκειμένου οι επιδόσεις να προσμετρηθούν στο ολυμπιακό ράνκινγκ.
Παράλληλα με το αγώνισμα των 20 χλμ. βάδην του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί και Αγώνας Βάδην 10 χλμ. Κ20 -Γυναικών και Κ18 Ανδρών καθώς και 5χλμ. Κ18 Γυναικών. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον ΣΕΓΑΣ με email το αργότερο μέχρι και αύριο και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Από εκεί και πέρα μπορεί η φετινή διοργάνωση «Βαδίζω στην Πάτρα» που διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία η Ολυμπιάδα λόγω της πανδημίας να πέρασε στις καλένδες όμως αρκετά από τα στελέχη της Ολυμπιάδας θα δώσουν το «παρών». Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν οι Κων. Ντεντόπουλος, Φωτεινή Μπατούνα και Νίκη Ανδρεοπούλου. Ακόμη στην ημερίδα δύο αθλητές αναμένεται να δώσουν τελικά το «παρών» και συγκεκριμένα οι Γιώργος Καυκαλιάς στα 10.000μ Παίδων και ο Ελισσαίος Μπαρδάκης στα 5.000μ. παμπαίδων. Είναι πάντως αξιοσημείωτο ότι αρκετοί ακόμη νεαροί αθλητές είχαν προετοιμασθεί για την διοργάνωση της Πάτρας όμως δεν θα δώσουν το «παρών» στα Μέγαρα λόγω ανυπέρβλητων προβλημάτων.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ Κ-23
Στο μεταξύ, οι επιπτώσεις της πανδημίας του ιού Covid-19 συνεχίζουν να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας σε χώρες όλες του κόσμου.
Η Μεσογειακή Ένωση αποφάσισε να ακυρώσει τη διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων Κ23, οι οποίοι θα γίνονταν στη Λα Νούτσια στις 5-6 Ιουνίου. Η Οργανωτική Επιτροπή παρακολουθώντας τα γεγονότα σε διεθνές επίπεδο αποφάσισε πως δεν είναι δυνατό να φιλοξενηθεί στην ισπανική πόλη μια διοργάνωση, που θα φιλοξενούσε αθλητές και αθλήτριες από διάφορες χώρες τις Ευρώπης και της Αφρικής. Θυμίζουμε πως ήδη έχει ακυρωθεί και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, που ήταν να γίνει στο Ριέτι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement