Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο τεχνικός του Προμηθέα Μ. Γιατράς αφήνει στην άκρη τα μεταγραφικά και φουλάρει για ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η ομάδα του Προμηθέα δεν έχει πολλά χρονικά περιθώρια για να μείνει στη νίκη επί του Μεσολογγίου καθώς αύριο υπάρχει ένα ακόμα εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ που είναι πολύ σημαντικό για την διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Η πατρινή ομάδα μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση κόντρα στο Μεσολόγγι όμως έκανε τη δουλειά και πλέον αυτό που θέλει είναι να προετοιμαστεί απερίσπαστη ενόψει του αυριανού αγώνα αφού ο αντίπαλος είναι ανώτερος.
Μάλιστα το γεγονός πως η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή και πως μετά τον Παπαθεοδώρου, θα κοουτσάρει ο συνεργάτης του, ο Γιώργος Λημνιάτης δεν σημαίνει κάτι, ίσα-ίσα που οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να πείσουν πως αυτοί από την πλευρά τους δίνουν το 100% των δυνατοτήτων.
Μάλιστα επειδή τα τελευταία 24ωρα ο Προμηθέας κινείται και σε μεταγραφικό επίπεδο, επαφές με τον Ρει αλλά και αναζήτηση ενός ακόμα ξένου γκαρντ, ο τεχνικός της ομάδας Μίκης Γιατράς με δήλωσή του βάζει «στοπ» στα μεταγραφικά και ζητά από όλους να είναι συγκεντρωμένοι στη μάχη με την Ένωση.
«Αυτή την στιγμή το μυαλό μας είναι μόνο στην ΑΕΚ και μετά από αυτό το παιχνίδι θα μιλήσουμε για τα υπόλοιπα» είπε χθες στη «Γ» ο Μάκης Γιατράς ο οποίος μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με το Μεσολόγγι, δήλωσε: «Για εμάς σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, περισσότερο η δυσκολία είχε να κάνει με το μυαλό, ξέραμε ότι το Μεσολόγγι έπαιζε την κατηγορία και έπρεπε να είμαστε σοβαροί και να τα δώσουμε όλα για το παιχνίδι. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν πολλές, είχαμε προβλήματα στη ζώνη, παρόλα αυτά κερδίσαμε δίκαια και άνετα στο τέλος».
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΕΚ
Από εκεί και πέρα ο Προμηθέας έπιασε από χθες δουλειά για την ΑΕΚ με απογευματινή προπόνηση στο «Τόφαλος» και το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.
Οι παίκτες θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα για τελευταία φορά όπου θα γίνουν και οι τελικές δοκιμές ενόψει του αυριανού αγώνα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement