Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Δύσκολη αποστολή σήμερα για τον Διαγόρα κόντρα στον Αίαντα Γαστούνης

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών για την ομάδα του Διαγόρα που σήμερα δίνει ένα εκ των δύο εξ αναβολής αναμετρήσεων του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με αντίπαλο τον Αίαντα Γαστούνης.

Οι Βραχνιώτες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή δεν κατάφεραν να νικήσουν στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής εκτός έδρας τον ΠΑΟ Βάρδας με αποτέλεσμα να βρεθούν μια ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το συγκρότημα του Χρήστου Τσίκα παρά την καλή εμφάνιση που έκανε στην Βάρδα δεν πήρε αυτό που ήθελε και πλέον αναζητά σήμερα το «τρίποντο» που θα τον ανεβάσει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Γ΄ Εθνικής. Αντίπαλος ο νεοφώτιστος στην Κατηγορία Αίαντας Γαστούνης ο οποίος έδειξε ότι δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Η ομάδα της Ηλείας την προηγούμενη αγωνιστική «καθάρισε» μέσα στο Αίγιο με 2-0 τον Παναιγιάλειο ρίχνοντάς τον από την κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό σημαίνει ότι οι Αχαιοί θα πρέπει να παίξουν πειθαρχημένα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

O προπονητής Χρήστος Τσίκας όμως έχει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του σημερινού αγώνα. Οι Ραφαήλ Σιδέρης και Βασίλης Βασιλόπουλος αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στην προθέρμανση και έμειναν εκτός. Το ίδιο ισχύει και για τους Παπαδόπουλο, Καπετανάκη και όλοι τους είναι αμφίβολοι.

Διαιτητής της συνάντησης στο σημερινό (4:30 μ.μ.) παιχνίδι είναι ο Δημήτρης Μπεκιάρης από τον σύνδεσμο της Κορίνθου, με βοηθούς τους Κλεπετσάνη, Θεοδωρόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Ροή ειδήσεων

Advertisement