Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η Πατρινή Αντωνία Γιαννακοπούλου θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα πρωταθλήτρια Αναστασία Κιρτσένκο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αύριο το απόγευμα, λίγο μετά 5 μ.μ. θα ξεκινήσει την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων η Αντωνία Γιαννακοπούλου της Παναχαϊκής η οποία κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Ρωσίδα αθλήτρια Αναστασία Κιρτσένκο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η Πατρινή αθλήτρια της Παναχαϊκής που συνοδεύεται από τον Πατρινό προπονητή Λάμπρο Μιχαλόπουλο θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια κορασίδων του 2019 και την πρωταθλήτρια νεανίδων του 2020. Η Πατρινή αθλήτρια βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στους 8.
Η Πατρινή αθλήτρια πρέπει να σημειωθεί ότι παραμένει αήττητη εντός των συνόρων και είχε κατακτήσει τον Οκτώβριο του 2020 το Πανελλήνιο Νεανίδων ενώ έχει και ανάλογη πορεία στην Ευρώπη με πιο πρόσφατο το χρυσό μετάλλιο στο κύπελλο Εθνών.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ
Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε η πρώτη τεχνική σύσκεψη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων που διεξάγεται στο Κιέλτσε της Πολωνίας. Το forum απαρτιζόταν από τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Dragoljuh Radovic, τον Γενικό Γραμματέα της ΑΙΒΑ Istvan Kovacs, και τον υπεύθυνο covid19, τον δικό μας Γιάννη Φιλιππάτο που πλέον είναι και ο αρχίατρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΑΙΒΑ.
Όσο οι αρχηγοί και οι προπονητές των εθνικών ομάδων παρακολουθούσαν την τεχνική σύσκεψη, στον αρχαιολογικό χώρο του Βασιλικού Κάστρου στο Checiny, οι νεαροί πυγμάχοι είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με τον Πρόεδρο της AIBA Umar Kremlev.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 60 συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα, νέοι πυγμάχοι από διάφορες χώρες από όλο τον κόσμο και ο πρόεδρος της Πολωνικής Ένωσης Πυγμαχίας Grzegorz Nowaczek. Η πρέσβης των πρωταθλημάτων και Ολυμπιονίκης Νεανίδων Elzbieta Wojcik συμμετείχε επίσης στην προπόνηση. Στην συνέχεια ακολούθησε η κλήρωση των ζευγαριών.


Ροή ειδήσεων

Advertisement