Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ξεκίνησε ήδη η αξιολόγηση των παικτών της Παναχαϊκής για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Σάρκα και οστά παίρνει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σε πρώτο πλάνο, είναι το θέμα του ρόστερ και οι παίκτες που θα το απαρτίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ», ήδη συνεργάτες του Γιώργου Μπάρλου μαζί με τον τεχνικό Χρήστο Καραπίτσο που έχει κερδίσει πολλούς «πόντους» με τις καλές εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα, έχουν ξεκινήσει άτυπα να κάνουν αξιολόγηση στο φετινό ρόστερ ώστε σύντομα να παραδοθεί μια λίστα στην ΠΑΕ με τις εισηγήσεις τους.

Τόσο στα προηγούμενα παιχνίδια όσο και στα επόμενα, θα συνεχιστεί η αξιολόγηση σε όλους τους παίκτες προκειμένου η ΠΑΕ να έχει στα χέρια της ένα πλάνο με τα συν και τα πλην των παικτών.
Αν μάλιστα τα βάλουμε κάτω και δούμε, θα διαπιστώσουμε πως το θέμα ρόστερ της Παναχαϊκής 2021-22 είναι πολυσύνθετο καθώς έχει αρκετές εκκρεμότητες με δεδομένο πως λίγοι είναι οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο τη νέα αγωνιστική περίοδο και άρα θεωρούνται σχετικά σίγουροι.
ΟΚΤΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως συμβόλαιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν οι εξής παίκτες: Χρήστος Αραβίδης, Γιώργος Μουστακόπουλος, Δημήτρης Πατάπης, Νίκος Μασούρας, Κώστας Παπαδόπουλος, Βασίλης Μπελεζάκης, Γιάννης Σκεπετάρης και Μάριος Μικές.
Αν τους προσθέσουμε μας κάνουν 8 και από αυτούς υπάρχουν και ορισμένοι νεαροί, κάτι που σημαίνει πως η διοίκηση το καλοκαίρι θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον 18-19 ποδοσφαιριστών που στην πλειοψηφία τους θα είναι έμπειροι αν φυσικά κυλήσουν όλα ομαλά και πάρει αδειοδότηση.
Οπότε καλά κάνει η ΠΑΕ και έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά στο συγκεκριμένο τομέα ώστε με την λήξη του πρωταθλήματος -δηλαδή σε 1,5 μήνα- να είναι έτοιμη και να ξέρει τι θέλει από το υπάρχουν υλικό.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως υπάρχει θετική διάθεση να συνεχίσουν ορισμένοι παίκτες από το φετινό ρόστερ που έχουν ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις τους ωστόσο ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα αφού θα πρέπει να υπάρξει και ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα προπονητή.
Ο ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΞΑΝΘΗ
Από εκεί και πέρα, χθες έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Ανάκογλου δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του με την Ξάνθη και όχι με τον Εργοτέλη που είναι και ένας ακόμα τελικός στη μάχη για τα πλέι-οφ.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Από εκεί και πέρα η πατρινή ομάδα από χθες έπιασε δουλειά για το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη με τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν στο προπονητικό κέντρο «Αλ. Σπανός» στην Οβρυά.
Με εξαίρεση τον Αλ. Αποστολόπουλο που πραγματοποιεί ακόμα πρόγραμμα αποθεραπείας οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και έτσι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Χρήστο Καραπίτσο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement