Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο Διαγόρας ηττήθηκε με 2-0 από τον Αίαντα

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν τα κατάφερε ο Διαγόρας να πάρει τη νίκη απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα του Αίαντα Γαστούνης γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τα δύο τέρματα της ομάδας της Ηλείας πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Ηλίας Κουλούρης στο 66’ και 80’ της συνάντησης φτάνοντας τα 6 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Ο Διαγόρας «φωνάζει» για την διαιτησία του Μπεκιάρη που δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι στο 35’ σε ανατροπή του Ούτσικα.

Ο Αίαντας μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Παναιγιαλείου πήρε ένα ακόμα μεγάλο “διπλό” στα Βραχνεϊκα και βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς ενώ ο Διαγόρας παρέμεινε κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού με 4 βαθμούς.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Χ. Τσίκας): Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Γκολφινόπουλος (70’ Πανάρετος), Σαρρής, Τσεκούρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βλασόπουλος, Γεωργαντόπουλος (62’ Αλεξανδρής Α.), Αλεξανδρής Δ., Ούτσικας (81’ Κούστα), Ντόμας (80’ Λούσκος)

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Θ. Ανδριόπουλος): Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (87′ Δούλος), Καλογερόπουλος (82′ Μπαρδούσης), Κουλούρης, Γκρίλλας (90+1′ Μπουρούκης), Κάρδαρης (82′ Βράπι)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement