Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Χρήστος Σολωμός: «Μετά το άνοιγμα, ζητούνται μέτρα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Χρήστος Σολωμός, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας, μιλά για την πρώτη νίκη του κλάδου την οποία και αποδίδει στις άμεσες ενέργειες του Εμπορικού Συλλόγου και στη σημαντική στήριξη των φορέων.

Η δήλωση του κ. Χρήστου Σολωμού έχει ως εξής: «Στην Πάτρα το λιανεμπόριο κέρδισε την πρώτη μάχη επειδή ο Εμπορικός Σύλλογος κινήθηκε δυναμικά αλλά και με ευπρέπεια για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του.

Με το ίδιο σθένος πρέπει να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας σε όλα τα καταστήματά μας ώστε να μονιμοποιήσουμε το άνοιγμά μας και να αποφύγουμε την επέκταση της πανδημίας.
Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς της πόλης που ενδυνάμωσαν τους αγώνες μας. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στο Δήμο Πατρέων, στον Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη αλλά και στους βουλευτές του νομού μας που τόσο θερμά μας στήριξαν.
Ιδιαίτερα για τον κ. Φαρμάκη πρέπει να τονίσω ότι μας κάλεσε ως Εμπορικό Σύλλογο σε διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα στήριξης ύψους 20 εκατ. ευρώ που θα εξαγγείλει σύντομα η Περιφέρεια, δείχνοντας το σεβασμό του προς τον Σύλλογο μας, που απαρτίζεται κυρίως από πολύ μικρές επιχειρήσεις».
Ο κ. Σολωμός ολοκλήρωσε την παρέμβαση του, ζητώντας από την κυβέρνηση διακανονισμό των επιχειρήσεων για τα χρέη προς ΕΦΚΑ, Εφορία και Τράπεζες, αλλά και μέριμνα για την μεταχρονολογημένη εξόφληση των επιταγών.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement