Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλων Πατρών ευκαιρία για δουλειά

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Απόλλωνα λόγω του σαββατιάτικου ρεπό και των ιδιαιτεροτήτων του φετινού πρωταθλήματος
Να εκμεταλλευτεί αυτό το δεκαήμερο με πιο ποιοτικές προπονήσεις προσπαθεί ο Απόλλων λόγω και του αναγκαστικού ρεπό του Σαββάτου αφού δεν θα αγωνιστεί με τον ΑΟ Αγρινίου που αποφάσισε να μη συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Οι μελανόλευκοι τόσο με το καλημέρα στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ελευθερούπολη όσο και στην συνέχεια στο παιχνίδι με το Παγκράτι στην δύσκολη έδρα του Μετς πανηγύρισαν δύο μεγάλες νίκες με σημαντικές διαφορές (97-82με Ελευθερούπολη και 87-77 με Παγκράτι).
Οι μελανόλευκοι απέδειξαν σε όλες τις πλευρές τις φετινές υψηλές βλέψεις τους. Ο Νίκος Βετούλας συνεχίζει και αυτό το διάστημα τις δυνατές προπονήσεις μιας και στόχος είναι να συνεχίσουν και το νικηφόρο σερί στην Βέροια όπου σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυθούν στις όποιες αδυναμίες της γηπεδούχου ομάδας. Ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας που δεν μπορεί να ξεπερασθεί λόγω της πανδημίας είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται τα φιλικά παιχνίδια και η μόνη διέξοδος για τον Νίκο Βετούλα είναι τα δυνατά «διπλά». Το θετικό για τον Πατρινό προπονητή είναι ότι όλοι δίνουν δυναμικό «παρών» εκτός από τους Αγγέλου και Μολφέτα που θα ξεκουραστούν αυτή την εβδομάδα ώστε να ξεπεράσουν πλήρως τις ενοχλήσεις τους.
ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΚΜΑΣ: «Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ BASKET LEAGUE»
Ένας από τους κορυφαίους των μελανόλευκων ήταν ο Πατρινός πλέι-μέικερ Νίκος Τσιακμάς έχοντας και στα δύο παιχνίδια ειδικό ρόλο και τήρησε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή του. Ο Πατρινός γκαρντ δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα μιας και οι μελανόλευκοι παρά τις όποιες δυσκολίες έχουν στόχος την άνοδος στα μεγάλα σαλόνια.
Σε δηλώσεις του στη «Γ» επισήμανε: «Πρόκειται για δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε δύο καλές ομάδες, που μας δίνουν ψυχολογία εν όψει της συνέχειας… Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όσον αφορά την άνοδο είναι σίγουρα επιθυμία όλων μας καθώς η θέση του Απόλλωνα είναι στην Α1. Με χαμηλά το κεφάλι και με πολλή δουλειά θα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς το ταμείο».


Ροή ειδήσεων

Advertisement