Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Χριστίνα Πολίτη για τον κορονοϊό: “Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Χριστίνα Πολίτη αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην περιπέτειά της ίδιας αλλά και του συντρόφου της Κώστα Σπυρόπουλου με τον κορονοϊό. Την είδηση είχε κάνει γνωστή ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, πριν λίγες μέρες.

Η Χριστίνα είναι πλέον καλύτερα και όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, η περιπέτειά της τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις. Σημείωσε όμως ότι ο ένας το πέρασε στο πόδι ενώ ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία, εννοώντας τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Διάβασε ολόκληρη την ανάρτησή της και το ηχηρό μήνυμα προς όλους μας:

Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις . Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση .. Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε , να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε . Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια . Πόσο πια καιρό να ζεις μακριά από φίλους ; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη . Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα – ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία ! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε τα «δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ» και μακριά από αρνητές και ανεύθυνους.

Λάθος μας μεγάλο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές – αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου.. #cosmopoliti #healthiswealth #covidfree #staysafeandhealthy #prayforrecovery #acropolis #parthenon

www.newsit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement