Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση θανάτου του 41χρονου από την Ηλεία, η σορός του οποίου παραμένει στο Νεκροτομείο του ΠΓΝΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Εν αναμονή του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Πατρών για την υπόθεση του θανάτου του 41χρονου από την Ηλεία, η σορός του οποίου βρίσκεται στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισηγητής εφέτης στην πρόταση του φέρεται να τάσσεται υπέρ της διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής, κάνοντας δεκτό το αίτημα της οικογένειάς, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 41χρονου αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού. .
Υπενθυμίζουμε ότι τη διενέργεια νεκροτομής είχε διατάξει εξαρχής ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας. Όμως, η απόφαση ανακλήθηκε στη συνέχεια από την Εισαγγελία Ηλείας.
Την περασμένη Παρασκευή, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας συμφώνησε με την εισαγγελέα και αποφάσισε να μην γίνει νεκροψία- νεκροτομή. Εν συνεχεία, κατατέθηκε αίτηση από την οικογένεια του 41χρονου στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του 24/2021 βουλεύματος η οποία έγινε δεκτή και συνεδρίασε ήδη το Συμβούλιο Εφετών Πατρών για να αποφασίσει οριστικά εάν απαιτείται ή όχι νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 41χρονου αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού. Μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε γίνει εκδοθεί βούλευμα κάτι που αναμένεται πολύ σύντομα.
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 41χρονου που απεβίωσε 20 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, προχώρησε σε εξώδικη καταγγελία προς τις Εισαγγελικές Αρχές.

ΑΝΟΙΓΜΑ


Ροή ειδήσεων

Advertisement