Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Πρόταση ανανέωσης με Μέσι με όρο την απόκτηση Χάαλαντ

Δημοσιεύθηκε

στις

Την κίνηση για να κρατήσει για πάντα τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα έκανε ο Ζοάν Λαπόρτα. Όπως αποκάλυψε το Radio Catalunya, ο πρόεδρος του συλλόγου κατέθεσε πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με το καταλανικό Μέσο, η προσφορά είναι αρχικά χαμηλότερη οικονομικά σε σχέση με το τρέχον συμβόλαιό του, αλλά σταδιακά οι απολαβές του αυξάνονται και συν τοις άλλος δίνεται στον Αργεντινό άσο η δυνατότητα να συνεχίσει ως πρεσβευτής της «Μπάρτσα» μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα προσπαθεί επίσης να πείσει τον Λιονέλ Μέσι, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ, αφού μεταξύ των αιτημάτων του, ο Μέσι έχει καταστήσει σαφές ότι πέρα από το οικονομικό ζήτημα, επιδιώκει να υπάρχει ένα σημαντικό αθλητικό έργο με υψηλούς στόχους.

Ο «Λέο» δεν έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο φήμες τον θέλουν να είναι πολύ πιο διαλλακτικός σε σχέση με κάποιους μήνες πριν, όταν έδειχνε αποφασισμένος να αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου.

www.protothema.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement