Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Δώστε όγκο στα μαλλιά

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Το ξηρό σαμπουάν (dry shampoo) είναι το προϊόν που έρχεται να αντικαταστήσει το συχνό πλύσιμο των μαλλιών. Η εφαρμογή του ωστόσο χαρίζει και όγκο στα χτενίσματα. Ανεξάρτητα αν θέλετε να διώξετε τη λιπαρότητα των μαλλιών ή όχι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ξηρό σαμπουάν, στις ρίζες για των μαλλιών, για να ενισχύσετε τον όγκο. Για εσάς που αγαπάτε τα χτενίσματα με όγκο, είναι αναγκαίο για να δημιουργείτε εντυπωσιακά χτενίσματα μόνες σας.

Updo με όγκο: Ψεκάστε το ξηρό σαμπουάν στις ρίζες, στην κορυφή των μαλλιών και αν χρειαστεί χτενίστε τα με αντίθετη φορά. Πιάστε τα σε πιο ατημέλητο στιλ με όποιο αξεσουάρ μπορείτε. Αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σας

Wavy με όγκο: Εκτός από το salt spray που θα δώσει τον κυματισμό, το ξηρό σαμπουάν θα δώσει όγκο στην κορυφή αλλά και δεξιά, αριστερά για πιο ατημέλητο στιλ.

Half Updo: Τα μαλλιά μπορούν να είναι ίσια ή σγουρά. Σκοπός είναι να πιάσετε τα μισά μαλλιά σας, αφήνοντας τούφες να καλύπτουν τα αυτιά σας και να δώσετε όγκο στην κορυφή, στις ρίζες των μαλλιών ή σε αυτά που αφήνετε ελεύθερα κάτω.

Πλεξίδα: Με το ξηρό σαμπουάν ενισχύετε τον όγκο της πλεξούδας για να έχει πιο ατημέλητο στιλ. Πριν κάνετε την πλεξίδα, έχετε ψεκάσει ξηρό σαμπουάν σε όλα τα μαλλιά, να είναι πιο σκληρά και να δημιουργήσετε το στιλ που θέλετε.


Ροή ειδήσεων

Advertisement