Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας τελειώνει την απόκτηση του Κ. Ρέι και φουλάρει για έναν ακόμα Αμερικανό

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Από την στιγμή που για λίγες μέρες δεν υπάρχει αγνωστική δράση στο στρατόπεδο του Προμηθέα, είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να τρέξουν το θέμα της ενίσχυσης που έρχεται ώστε η ομάδα να είναι πιο “γεμάτη” στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου αφού μην ξεχνάμε πως τον τελευταίο μήνα παίζει με 4 ξένους.

Για αυτό τον λόγο έγιναν οι τελευταίες επαφές με τον μάνατζερ του Αμερικανού Κέντρικ Ρέι ο οποίος λέγεται πως έχει πλέον συμφωνήσει και απομένουν να πέσουν οι υπογραφές για να οριστικοποιηθεί πότε θα έρθει στην Ελλάδα αφού ακόμα έχει υποχρεώσεις στην Τουρκία.
Ο Ρέι έρχεται για να αντικαταστήσει τον Ιαν Μίλλερ που αποτελεί παρελθόν εδώ και ένα μήνα όμως η ενίσχυση δεν θα σταματήσει εδώ καθώς ο σχεδιασμός λέει πως θα αποκτηθεί ένας ακόμα ξένος παίκτης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιατράς ψάχνει παίκτη που θα αγωνίζεται τόσο στη θέση «3» όσο και στη θέση «4» για να μπορεί να δίνει βοήθειες και στους ψηλούς καθώς μην ξεχνάμε πως στα πλέι-οφ έρχονται συνεχόμενα ματς και θα χρειαστεί ροτέισον.
Στόχος της πατρινής ομάδας είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις ώστε από Δευτέρα-Τρίτη να τελειώσει το θέμα και ο ξένος παίκτης να βρίσκεται στην Ελλάδα για να προλάβει να παίξει στο ματς του επόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟ.
Σε κάθε περίπτωση, ο Προμηθέας θέλει να είναι πιο γεμάτος από τα τέλη Απριλίου και στη συνέχεια όπου θα κριθούν οι 2 μεγάλοι στόχοι, ο ένας είναι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στις 9 Μαΐου και ο άλλος είναι να μπει στους τελικούς του πρωταθλήματος για 2η φορά στην ιστορία του.
ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Την ίδια ώρα οι παίκτες του Προμηθέα κάνουν χρήση της ολιγοήμερης άδειας που πήραν από τον Μάκη Γιατρά προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες του από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Το ραντεβού για επιστροφή στο γήπεδο έχει δοθεί για το απόγευμα της Δευτέρας που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον ΠΑΟ.
Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική στην basket league προκείμενου να διεξαχθούν εξ αναβολής παιχνίδια και συγκεκριμένα θα γίνει αύριο το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement