Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σοβαρά παράπονα από την Πατρινή πυγμάχο Αντωνία Γιαννακοπούλου

Published

on

Ο Δημήτρης Μεϊμέτης και η Πατρινή Αντωνία Γιαννακοπούλου δεν μπόρεσαν να φθάσουν στη συνέχεια της πορείας τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων-νεανίδων στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Για την πατρινή πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής Αντωνία Γιαννακοπούλου ήταν το πρώτο παιχνίδι στη διοργάνωση. Η πέντε φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας από την Πάτρα ηττήθηκε από την Αναστασία Κιριένκο με 5-0, με την Ρωσίδα να περνά στην οκτάδα των 54κ. Η νεαρή διεθνής είχε σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή από τη Σιγκαμπούρη που σε καμία περίπτωση δεν τιμώρησε την Ρωσίδα πρωταθλήτρια που συνεχώς έκανε καθυστέρηση στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την γνώμη ουδέτερων σχολιαστών η Πατρινή διεθνής πήρε τη νίκη στο ρινγκ ανεξάρτητα από την τελική απόφαση των διοργανωτών.
Ο 17χρονος Μεϊμέτης ηττήθηκε από τον Σλοβάκο, Λάντισλαβ Χόρβατ με 5-0 στα σημεία για την κατηγορία των 69κ. Έτσι ο Έλληνας πυγμάχος έμεινε εκτός της φάσης των «16» στην κατηγορία του. Ο Μεϊμέτης την Τρίτη είχε επιβληθεί του Λετονού, Ιγκόρ Νοβίκος με 3-2.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement