Connect with us

Αθλητισμός

Όπως με Χανιά

Published

on

Στην τελική ευθεία οι κοκκινόμαυροι ενόψει του κρίσιμου αγώνα της 22ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

Ολοκληρώθηκε στην ουσία η προετοιμασία των κοκκινόμαυρων χθες αφού σήμερα το πρωί η τελευταία προπόνηση θα είναι πιο χαλαρή με τον προπονητή Χρήστο Καραπίτσο να καταλήγει στην αρχική 11άδα που θα ριχτεί στην εντός έδρας μάχη αύριο (2:45 μ.μ.) με τον Εργοτέλη.

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ το παιχνίδι είναι κρίσιμο με τους κοκκινόμαυρους να αναζητούν πάση θυσία τη νίκη έτσι ώστε να βρεθούν με το ενάμισι πόδι στην πρώτη 6άδα που θα τους δώσει το δικαίωμα να συμμετάσχουν στους αγώνες μπαράζ ανόδου.

Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα καλοκουρδισμένη και χρειάζεται προσοχή όμως οι Πατρινοί αν δείξουν την ίδια εικόνα όπως με τα Χανιά τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

 

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ

Η αλήθεια είναι ότι πάντα σε μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές το βάρος πέφτει σε αυτούς. Έτσι λοιπόν στο αυριανό παιχνίδι στην Παναχαϊκή περιμένουν όλοι πολλά από το επιθετικό δίδυμο Αραβίδη-Κουσκουνά. Αν οι δύο κοκκινόμαυροι παρουσιαστούν όπως πρέπει, τότε το σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσουν ανησυχία στην αμυντική γραμμή των Κρητικών.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ

Πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι όσοι ποδοσφαιριστές συμπληρώσουν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ, τέσσερις ή επτά κίτρινες κάρτες θα τις «κουβαλήσουν» και στους αγώνες των μπαράζ ανόδου ή παραμονής.

Αυτό σημαίνει ότι οι κοκκινόμαυροι που βρίσκονται στο όριο θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί έτσι ώστε να είναι υπολογίσιμοι στους αγώνες μπαράζ.

 

Αμφίβολοι τέσσερις στην Πάτρα

Η ομάδα του Εργοτέλη έρχεται στην Πάτρα για το αυριανό παιχνίδι και αμφίβολοι είναι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες οι Νεράλ, Αμπντουλάχι ενώ εκτός παρέμεινε ο Μποτέ που υπέστη θλάση. Τέλος επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κόνραντ και θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement