Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε τόνωση της αγοραστικής κίνησης προσβλέπουν οι έμποροι της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο αγοραστικό ενδιαφέρον του καταναλώτικού κοινού προσβλέπουν οι έμποροι της Πάτρας για τις δύο επόμενες εβδομάδες προκειμένου να δουν «ανάσταση» στα ταμεία τους.

Η πρώτη εβδομάδα της επανεκκίνησης της αγοράς ολοκληρώθηκε χθες, αφήνοντας στους περισσότερους εμπόρους όχι και τις καλύτερες δυνατές προσδοκίες, εφόσον οι περισσότεροι κατέβηκαν στην αγορά όχι για ψώνια αλλά για βόλτα.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος κάνοντας μια αποτίμηση της αγοραστικής κίνησης ανέφερε στην «Γ» πως «η πρώτη εβδομάδα η κίνηση ήταν υποτονική. Οι περισσότεροι καταναλωτές προέβησαν σε διερεύνηση κυρίως παρά σε αγορές. Ευελπιστούμε ότι την επόμενη εβδομάδα οι καταναλωτές να βγουν στην αγορά για να κάνουν τα ψώνια τους και να καλύψουν τις ανάγκες τους».

Αξίζει να αναφερθεί πως οι έμποροι ευελπιστούν πως μετά από τις διερευνητικές ματιές που έριξαν στις βιτρίνες και στα ράφια των εμπορικών καταστημάτων την περασμένη εβδομάδα, σταδιακά από αύριο και όσο πλησιάζουμε προς τη Μεγάλη Εβδομάδα να ζεσταίνονται τα ταμεία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement