Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Χρ. Καραπίτσος: «Είμαστε στενοχωρημένοι, υπήρχαν 3 χέρια πέναλτι»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά το τέλος του αγώνα, εμφανώς στενοχωρημένος ο  τεχνικός της Παναχαϊκης Χρήστος Καραπίστος στις δηλώσεις του ανέφερε πως οι παίκτες του προσπάθησαν  για τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν ενώ στάθηκε και στην διαιτησία μιλώντας για τρία χέρια που ήταν πέναλτι.

«Είμαστε  πολύ στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα, ξέραμε πως θα παίξουμε με πολύ καλό αντίπαλο, με καλή κυκλοφορία  και παίκτες με ομοιογένεια, Πιστεύω πως ανταπεξήλθαμε σε αυτό το κομμάτι και δεν νομίζω πως μας απείλησε ο Εργοτέλης» είπε αρχικά ο Καραπίτσος και πρόσθεσε: «Από ότι με πληροφόρησε υπήρχαν τρία χέρια  που ήταν πέναλτι και δεν ξέρω τι δεν είδαν οι ρέφερι. Το θέμα είναι πως δεν πρέπει να μείνουμε εκεί αλλά να κοιτάξουμε την Ξάνθη, πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να νικήσουμε και να μπούμε στη 6αδα».

Σε ερώτηση για τον Αραβιδη που έχασε το πέναλτι: “Εμείς περιμέναμε από ένα έμπειρο παίκτη να βάλει το πέναλτι αλλά δεν μπούμε να πούμε κάτι, ο καθένας μπορούσε να το χάσει. Υπήρχε μια καλή προσπάθεια από όλα τα παιδιά όμως δεν κερδίσουμε αλλά είπαμε συνεχίζουμε και κοιτάζουμε την Ξάνθη».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement