Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βαθιά συγκίνηση για τον καθηγητή Διονύσιο Κάκκο- Είχε διατελέσει πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας

Published

on

 

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα και ιδίως στην εκπαιδευτική κοινότητα ο ξαφνικός θάνατος του πρώην προέδρου της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας Διονύσιος Κάκκος.

Είχε εκλεγεί πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης το 2004 και άφησε την σφραγίδα του στο συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν αγαπητό εκπαιδευτικό στους συναδέλφους του και τους μαθητές του. Υπηρέτησε επί σειρά ετών ως Μαθηματικός στο Γυμνάσιο Σαγεϊκων στη Δυτική Αχαΐα, ενώ ήταν μπροστάρης στους αγώνες για μια καλύτερη εκπαίδευση.

Οι συνάδελφοί του από την «Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών» τον αποχαιρετούν με συγκινητικό τρόπο: «Ξαφνικά και αναπάντεχα, έφυγε από κοντά μας, ο Σάκης ο Κάκκος! Αγαπητός συνάδελφος και φίλος, έντιμος, βαθιά δημοκράτης, τίμησε τον κλάδο και τιμήθηκε από αυτόν, εκλεγόμενος για πολλά χρόνια στη θέση του προέδρου της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαίας, αφήνοντας το στιγμα του για την αγωνιστικότητά του, την δημοκρατικότητά του και τη μετριοπάθειά του. Αφήνει στους οικείους του , στους συντρόφους του της ΠΑΣΚ καθηγητών, σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του αισθήματα βαθιάς θλίψης..Αιωνία του η μνήμη…»

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement