Δευτέρα 10 Μαΐου 2021
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Παραίτηση από το Δ.Σ. της ΕΟ Τοξοβολίας και του Πέτρου Συναδινού

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά τον Τάσο Χρυσανθόπουλο ένας ακόμα Πατρινός νεοεκλεγείς στο Δ.Σ. της ΕΟ Τοξοβολίας, ο Πέτρος Συναδινός, παραιτήθηκε. Στο Δ.Σ. παραμένει, με καθήκοντα ειδικού γραμματέα, η πολιτογραφημένη Πατρινή, Μαρία Σκαπέρδα, ενώ επίσης ο Παύλος Κούλης επιλέχθηκε ως αναπληρωτής εκπρόσωπος των αθλητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
“Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν των παραιτήσεων α) του Αναστασίου Χρυσανθόπουλου, από τη θέση του προέδρου και μέλους του Δ.Σ. και β) του Πέτρου Συναδινού από τη θέση μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώθηκε από τα δύο πρώτα μη εκλεγέντα μέλη κατά σειρά ψήφων και κληρώσεως της Εφορευτικής Επιτροπής, με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης της 27ης Μαρτίου 2021 και σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4726/2020. Παρά τις διοικητικές τροποποιήσεις, τα μέλη του νέου Δ.Σ., με συναίσθημα ευθύνης προσφέρουν ανελλιπώς τις υπηρεσίες τους με γνώμονα την πρόοδο του αθλήματος της Τοξοβολίας”.
Κατά τη συνεδρίαση της 16ης Απριλίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Τ. επανασυγκροτήθηκε σε σώμα, ως ακολούθως:
Πρόεδρος Δ.Σ: Έλση Σκαφίδα.
Α΄ Αντιπρόεδρος: Σοφία Καραμπίνη.
Β΄ Αντιπρόεδρος: Μαρίνα Πίκου.
Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Τζουβάρας.
Ταμίας: Ερασμία Σμυρόγλου.
Έφορος: Μηνάς Πατσουράκης.
Ειδικός Γραμματέας: Μαρία Σκαπέρδα.
Αναπληρωτής Ταμίας: Ιωάννης Βαϊόπουλος.
Αναπληρωτής Έφορος: Άρης Κορμπέτης
(Τακτικό μέλος εκπροσώπου των αθλητών).
Μέλος Δ.Σ.: Μαρία Κυριλλοπούλου.
Μέλος Δ.Σ.: Ιωάννης Λαμπράκης.
Μέλος Δ.Σ.: Ευαγγελία Παπαδοπούλου.
Εκπρόσωπος Αθλητών (Αναπλ. μέλος: Παύλος Κούλης.

Λοιπά Αθλήματα

Η ΕΟΠΕ παίρνει αποφάσεις για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί την περασμένη Παρασκευή η Γ.Γ.Α. να ανακοίνωσε πως οι γιατροί έδωσαν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις για τα αναπτυξιακά πανελλήνια πρωταθλήματα ώστε οι διακριθέντες αθλητές να πάρουν και τα μόριά τους ενόψει των Πανελληνίων.

Για το βόλεϊ την πρώτη και τελευταία λέξη θα τη πει η ΕΟΠΕ η οποία πάντως είναι σκεπτική για αν το τελικά δώσει το ΟΚ ώστε να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα.
Αφενός ότι πλέον είναι αργά για να διεξαχθούν όπως πρέπει τα πρωταθληματα-κανονικά μέσα στον Ιούνιο θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί- και αφετέρου δεν είναι γνωστό αν έχουν θετική διάθεση όλες οι ομάδες να συμμετάσχουν.
Για αυτό το λόγο άτυπα μέσα στο σαββατοκύριακο έγιναν  επαφές της ΕΟΠΕ με ομάδες ώστε να παρθεί μια απόφαση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά όμως το θέμα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Π.Κ.

 

Περισσότερα

Λοιπά Αθλήματα

Η Ν. Δράκου ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με 35 συνολικά αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα, στο 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών της Βουδαπέστης (10-23 Μαϊου), στα αθλήματα της Κολύμβησης (18), του Open Water (2), της Καλλιτεχνικής κολύμβησης (12) και των Καταδύσεων (3).

 

Η διοργάνωση στην ουγγρική πρωτεύουσα ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί πέρυσι, αλλά ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας covid -19.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 35 αθλητές και ανάμεσα τους είναι η Πατρινή κολυμβητήρια Νόρα Δράκου η οποία στη Βουδαπέστη  θα αγωνιστεί σε διαφορετικά αθλήματα (50μ ελεύθερο, 50, 100μ ύπτιο) και θα προσπαθήσει να πετύχει μια καλή επίδοση που θα της δώσει ένα «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Περισσότερα

Λοιπά Αθλήματα

Νέες ημερομηνίες για τα πρωταθλήματα έφηβων και νέων ανδρών στο πόλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΚΟΕ έκανε γνωστό πως μετά τις ανακοινώσεις της πολιτείας για τη συνολική επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού Αθλητισμού, τροποποιείται το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων πόλο των εφήβων και των νέων ανδρών όπου θα έχουμε παρουσία από ΝΟΠ και ΝΕΠ.

Αναλυτικά οι νέες ημερομηνίες:
ΕΦΗΒΙΚΟ (Κ17)
Α’ Φάση: 9-11 Ιουλίου, αντί 14-16 Μαΐου
Β’ Φάση: 23-25 Ιουλίου, αντί 9-11 Ιουλίου
Τελική Φάση: Ως έχει (6-9 Αυγούστου)
ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (Κ19)
Α’ Φάση: 11-13 Ιουνίου, αντί 28-30 Μαΐου
Β’ Φάση: 25-27 Ιουλίου, αντί 23-25 Ιουλίου
Τελική Φάση: Ως έχει (30/7-1 Αυγούστου)
ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώσε  η ΚΟΕ, αντί για σήμερα, τελικά η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πόλο θα γίνει αύριο καθώς χθες έληξε η προθεσμία που είχαν τα μετέχοντα σωματεία να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους, οι οποίες στο μέτρο του εφικτού και δυνατού θα ληφθούν υπόψη.

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα