Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23 η Μαρία Σεφεριάδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρούσα στη διοργάνωση ήταν και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που μία ημέρα μετά την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και στην περιοχή Βαρέα των Μεγάρων ώστε να δει από κοντά τους αθλητές και τις αθλήτριες του βάδην.

Στη φωτό διακρίνεται δεξιά η Πατρινή πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Γεωργία Μητρογιάννη και αριστερά η Ξένια Αργειτάκη μέλος της Ε.Ο.Ε.
Το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23 στα 20.000μ. Βάδην εξασφάλισε χθες στα Μέγαρα η αθλήτρια της Ολυμπιάδας Μαρία Σεφεριάδη με 1.47.48 ΄. Η αθλήτρια μένει στο Αγρίνιο και προπονείται με τον πατέρα της Γιώργο Σεφεριάδη. Η νεαρή αθλήτρια, με διακρίσεις στην κατηγορία Κ18, είχε σταματήσει για περισσότερα από δύο χρόνια. Επέλεξε να ξεκινήσει και πάλι την προπόνηση τον Δεκέμβριο του 2020 και γρήγορα κατάφερε να προσεγγίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Από την Σχολή της Ντίνας Μπορνιβέλλι που είχε ελάχιστες συμμετοχές λόγω τραυματισμών διακρίθηκε στην ημερίδα 10.000μ. Κ 18 ο Ελισσαίος Μπαρδάκης που πήρε την 1η θέση με 56.18. Ακόμη η Φωτεινή Μπαντούνα ήταν 7η στα 20.00μ. Γυναικών με 2 ώρες 11.45.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement