Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Η Βίκυ Κάβουρα μιλά για την φημολογούμενη επανασύνδεσή της με το Νίκο Οικονομόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα μίλησε η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή Pop Up, αφού έχει λανσάρει φική της σειρά μαγιό και εσωρούχων.

Εκτός των άλλων, η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε και την πηγή της έμπνευσής της:

«Έχω σχεδιάσει 15 μαγιό μόνη μου. Εμπνεύστηκα για τα μαγιό μου από μια φίλη μου που έχει ψωμάκια και από μια άλλη φίλη μου με μεγάλο στήθος. Όλα τα σώματα είναι σέξι, είναι ωραίο να είμαστε σέξι. Άλλο πρόστυχες, άλλο σέξι», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής.

Όμως δεν περιορίστηκε στη συζήτηση για τη νέα της δουλειά. Μεταξύ άλλων, απάντησε και στο κατά πόσον είχε φέτος προτάσεις για να εργαστεί ως ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Φέτος είχα τις περισσότερες προτάσεις που είχα ποτέ και δεν έκατσε ούτε μία».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν η ομορφιά της έχει κλείσει πόρτες δήλωσε:

«Μου κλείνουν πόρτες επειδή είμαι κλειστός χαρακτήρας και προτιμώ το βράδυ να κάτσω σπίτι και να διαβάσω ένα βιβλίο».

Όμως το φλέγον ερώτημα της συγκεκριμένης συνέντευξης ήταν άλλο: Εδώ και λίγο καιρό, οι φήμες οργιάζουν και θέλουν τη Βίκυ να τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην σύντροφό της Νίκο Οικονομόπουλο – και μάλιστα να ετοιμάζονται για γάμο.

Η ίδια ωστόσο το είχε διαψεύσει.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή, ο κόσμος φαίνεται να περιμένει να την δει νυφούλα στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή:

«Δεν ξέρω από πού έσκασε η είδηση ότι είμαι με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ότι παντρευόμαστε. Μόνο κουφέτα που δεν μου ζητάνε στο δρόμο, το θεωρούν δεδομένο ότι παντρευόμαστε. Όχι, δεν παντρεύομαι!», τόνισε ενώ παραδέχτηκε: «Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Τον ζούμε δύο με τέσσερις φορές στη ζωή μας.»

Αναφορικά με τη σχέση που έχει με τον Νίκο Κοκλώνη μετά το τέλος της συνεργασίας τους, δήλωσε: «Με τον Νίκο Κοκλώνη κάναμε ένα διάλειμμα που δεν ξέρω πώς έγινε.»

Τέλος, η Βίκυ Κάβουρα εξομολογήθηκε ότι της λείπει πολύ να παίξει στην τηλεόραση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement