Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (19/4)

Published

on

Κριός

Θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα σου τραβήξουν την προσοχή όμως καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, μίας και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 θα ευνοήσει τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις. Μία ημέρα αργότερα κάνει την είσοδο του και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που δείχνει πως τα οικονομικά θα αποτελούν κεντρικό θέμα συζήτησης ενδεχομένως και ανησυχιών μέσα σε αυτές τις ημέρες.

 

Ταύρος

Aυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιό σου, η είσοδος του Ερμή στις 19/4 και η είσοδος του Ήλιου μία ημέρα μετά στις 20/4, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν μία διαφορετική περίοδο για εσένα γεμάτη με ευκαιρίες ιδιαίτερα για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Τώρα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν να τα γνωρίσεις καλύτερα και φυσικά να κλέψεις τις εντυπώσεις!

 

 

Δίδυμοι

Θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα τα οποία υπάρχουν προς διευθέτηση είτε αφορούν προσωπικά είτε επαγγελματικά θέματα, ώστε να μπορείς να τα διευθετήσεις χωρίς απρόοπτα. Η είσοδος του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19 και 20/4 αντίστοιχα δείχνει πως ίσως κάνεις κάποιες βιαστικές εκτιμήσεις σχετικά με τις υποχρεώσεις σου ή τα έξοδά σου.

 

Καρκίνος

H επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, με τους φίλους σου ακόμα και με κάποιους που είναι απλά γνωστοί σου, θα αρχίσει να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά δείχνουν πως το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα είναι εξωστρεφές! Αυτό θα σε βοηθήσει να αναθερμάνει τις σχέσεις με πρόσωπα που θα επιλέξεις και να δώσεις «νέα πνοή» σε κάποιες από αυτές.

 

Λέων

Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και θα ανοίξει την αυλαία αυτής της εβδομάδας! Μία ημέρα μετά δηλαδή στις 20/4 θα τον ακολουθήσει και ο Ήλιος, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα ο επαγγελματικός τομέας. Δεν αποκλείεται να προκύψουν αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική αναγνώριση, όμως μαζί με τις ευκαιρίες ίσως υπάρξει και αρκετό παρασκήνιο σε θέματα που σε απασχολούν.

 

 

Παρθένος

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικεντρωθείς σε θέματα σπουδών, εξετάσεων και πιστοποιήσεων, για αυτό αν τα παραπάνω υπάρχουν στα σχέδιά σου για το προσεχές μέλλον, τώρα ξεκινά ένα πολύ ελπιδοφόρο διάστημα για αυτά. Μία ημέρα μετά στις 20/4 περνάει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση δείχνει πως θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, ένα επαγγελματικό ταξίδι και το εξωτερικό θα σε απασχολήσουν αρκετά.

 

Ζυγός

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνουν πως ίσως αλλάξουν οι προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα. Το ενδιαφέρον σου φαίνεται πως θα στραφεί περισσότερο στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν τον οικονομικό τομέα, αλλά και στις διαπραγματεύσεις που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις μία καλή οικονομική συμφωνία.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 κάτι που θα επηρεάσει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο πολικό σου ζώδιο και θα φέρει στην «πρώτη γραμμή» συζητήσεις που αφορούν συνεργασίες, το πρακτικό κομμάτι κάποιων συμφωνιών αλλά και ευκαιρίες για τη διευθέτηση μερικών διενέξεων. Μία ημέρα μετά στις 20/4 περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που δείχνει πως ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα σε απασχολήσει αρκετά για το επόμενο διάστημα.

 

 

Τοξότης

Ξεκινά μία εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να «σηκώσεις τα μανίκια» και να δουλέψεις αρκετά, καθώς φαίνεται πως οι υποχρεώσεις και οι δουλειές της καθημερινότητας θα αρχίσουν να αυξάνονται. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 σε βοηθά να διευθετήσεις οτιδήποτε έχεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα και αυτό θα είναι το πρώτο βήμα ώστε να μην αγχωθείς.

 

 

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του Ηλίου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις έμπνευση για αυτό και θα στραφείς σε ανθρώπους οι οποίοι είναι πηγή έμπνευσης και χαράς για εσένα. Η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα έχεις αρκετές ιδέες για διάφορα πράγματα οι οποίες θα είναι πάρα πολύ καλές και θα βρουν πρακτική εφαρμογή είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα.

 

 

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικία σου, τα δικά σου πρόσωπα και τη διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων σε γενικότερο πλαίσιο! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του ‘Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνει πως το σπίτι θα αποτελέσει και την προτεραιότητά σου αλλά και το καταφύγιό σου.

 

 

 

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Μία ημέρα μετά περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο τονίζοντας τη σημασία που θα παίζουν οι συζητήσεις και οι επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου για τη διάθεσή σου αλλά και για τα θέματα που σε απασχολούν.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement