Κυριακή 9 Μαΐου 2021
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (19/4)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα σου τραβήξουν την προσοχή όμως καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, μίας και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 θα ευνοήσει τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις. Μία ημέρα αργότερα κάνει την είσοδο του και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που δείχνει πως τα οικονομικά θα αποτελούν κεντρικό θέμα συζήτησης ενδεχομένως και ανησυχιών μέσα σε αυτές τις ημέρες.

 

Ταύρος

Aυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιό σου, η είσοδος του Ερμή στις 19/4 και η είσοδος του Ήλιου μία ημέρα μετά στις 20/4, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν μία διαφορετική περίοδο για εσένα γεμάτη με ευκαιρίες ιδιαίτερα για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Τώρα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν να τα γνωρίσεις καλύτερα και φυσικά να κλέψεις τις εντυπώσεις!

 

 

Δίδυμοι

Θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα τα οποία υπάρχουν προς διευθέτηση είτε αφορούν προσωπικά είτε επαγγελματικά θέματα, ώστε να μπορείς να τα διευθετήσεις χωρίς απρόοπτα. Η είσοδος του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19 και 20/4 αντίστοιχα δείχνει πως ίσως κάνεις κάποιες βιαστικές εκτιμήσεις σχετικά με τις υποχρεώσεις σου ή τα έξοδά σου.

 

Καρκίνος

H επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, με τους φίλους σου ακόμα και με κάποιους που είναι απλά γνωστοί σου, θα αρχίσει να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά δείχνουν πως το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα είναι εξωστρεφές! Αυτό θα σε βοηθήσει να αναθερμάνει τις σχέσεις με πρόσωπα που θα επιλέξεις και να δώσεις «νέα πνοή» σε κάποιες από αυτές.

 

Λέων

Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και θα ανοίξει την αυλαία αυτής της εβδομάδας! Μία ημέρα μετά δηλαδή στις 20/4 θα τον ακολουθήσει και ο Ήλιος, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα ο επαγγελματικός τομέας. Δεν αποκλείεται να προκύψουν αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική αναγνώριση, όμως μαζί με τις ευκαιρίες ίσως υπάρξει και αρκετό παρασκήνιο σε θέματα που σε απασχολούν.

 

 

Παρθένος

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικεντρωθείς σε θέματα σπουδών, εξετάσεων και πιστοποιήσεων, για αυτό αν τα παραπάνω υπάρχουν στα σχέδιά σου για το προσεχές μέλλον, τώρα ξεκινά ένα πολύ ελπιδοφόρο διάστημα για αυτά. Μία ημέρα μετά στις 20/4 περνάει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση δείχνει πως θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, ένα επαγγελματικό ταξίδι και το εξωτερικό θα σε απασχολήσουν αρκετά.

 

Ζυγός

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνουν πως ίσως αλλάξουν οι προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα. Το ενδιαφέρον σου φαίνεται πως θα στραφεί περισσότερο στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν τον οικονομικό τομέα, αλλά και στις διαπραγματεύσεις που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις μία καλή οικονομική συμφωνία.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 κάτι που θα επηρεάσει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο πολικό σου ζώδιο και θα φέρει στην «πρώτη γραμμή» συζητήσεις που αφορούν συνεργασίες, το πρακτικό κομμάτι κάποιων συμφωνιών αλλά και ευκαιρίες για τη διευθέτηση μερικών διενέξεων. Μία ημέρα μετά στις 20/4 περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που δείχνει πως ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα σε απασχολήσει αρκετά για το επόμενο διάστημα.

 

 

Τοξότης

Ξεκινά μία εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να «σηκώσεις τα μανίκια» και να δουλέψεις αρκετά, καθώς φαίνεται πως οι υποχρεώσεις και οι δουλειές της καθημερινότητας θα αρχίσουν να αυξάνονται. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 σε βοηθά να διευθετήσεις οτιδήποτε έχεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα και αυτό θα είναι το πρώτο βήμα ώστε να μην αγχωθείς.

 

 

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του Ηλίου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις έμπνευση για αυτό και θα στραφείς σε ανθρώπους οι οποίοι είναι πηγή έμπνευσης και χαράς για εσένα. Η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα έχεις αρκετές ιδέες για διάφορα πράγματα οι οποίες θα είναι πάρα πολύ καλές και θα βρουν πρακτική εφαρμογή είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα.

 

 

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικία σου, τα δικά σου πρόσωπα και τη διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων σε γενικότερο πλαίσιο! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του ‘Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνει πως το σπίτι θα αποτελέσει και την προτεραιότητά σου αλλά και το καταφύγιό σου.

 

 

 

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Μία ημέρα μετά περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο τονίζοντας τη σημασία που θα παίζουν οι συζητήσεις και οι επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου για τη διάθεσή σου αλλά και για τα θέματα που σε απασχολούν.

 

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(9/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Kαλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι ψύχραιμος, ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Ταύρος
Σήμερα χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από κάποιες συγκυρίες που μπορεί να φαίνονται θετικές, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Άλλωστε, το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Δίδυμοι
Σήμερα είσαι σε μια υπερένταση, η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Καρκίνος
Μην βιαστείς να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Αν γίνεις πιο μαχητικός, θα μπορέσεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές που θα σου φέρει η σημερινή μέρα, σε μία υπόθεση που έχεις αναλάβει. Ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Θα διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει και θα απογοητευτείς.

Λέων
Σήμερα, πρέπει να αναλογιστείς όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και να κάνεις μια σωστή αποτίμηση, για να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, για να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις ριζικές αποφάσεις.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα έχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα και με λίγη καλή θέληση θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία – αλλά όχι με απερισκεψία και βιασύνη – και θα δεις ότι σύντομα θα ανταμειφτείς.

Ζυγός
Σήμερα φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Ζυγέ. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες.

Σκορπιός
H ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα είναι απίστευτα μεγάλη και αυτό σε κάνει να μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί ή ήδη σε προβληματίζει. Επίσης, θα νιώσεις ανεξάρτητος και αρκετά αυτάρκης και αυτό θα αποκαταστήσει τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους.

Τοξότης
H σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σε κάνουν ταυτόχρονα να δώσεις απαντήσεις και να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Αιγόκερως
Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Φρόντισε να μετριάσεις λίγο το άγχος σου, χωρίς όμως να κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Υδροχόος
Μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις σήμερα και διακρίνεσαι από μεγάλη μαχητικότητα. Καταφέρνεις να πραγματοποιείς τους στόχους που έχεις θέσει από πριν. Ωστόσο, θα έχεις αρκετή ένταση για τα θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Αν ηρεμήσεις, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Ιχθύες
Μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα. Θα υπάρξουν μικροεμπόδια στην έμβαση των υποθέσεών σου, που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος.

Περισσότερα

Lifestyle

Αλλάζει… διαδρομές

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Οι μουσικές… διαδρομές του Σπύρου Παπαδόπουλου με την εκπομπή στην «Υγειά μας ρε παιδιά», όπως μάλλον ήδη γνωρίζετε, έφτασαν στο τέλος τους μετά από 17 χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός και παρουσιαστής. Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήδη συζητάει με την δημόσια τηλεόραση για μία άλλου τύπου εκπομπή, με περισσότερο χαρακτήρα συζήτησης με δημοφιλή πρόσωπα (talk show). Ίσως από τη νέα τηλεοπτική σαιζόν να τον δούμε σε άλλο ρόλο, λοιπόν…

 

Περισσότερα

Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Δεν μένουν πλέον μαζί

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφυγε από το σπίτι τους στην Πεντέλη.

Μια δυσάρεστη εξέλιξη προέκυψε πρόσφατα στην πολυσυζητημένη σχέση της παρουσιάστριας και του ράπερ. Εδώ και λίγες ημέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φύγει από την πολυτελή μεζονέτα που είχε νοικιάσει μαζί με τον Snik πέρυσι στην Πεντέλη.

«Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό» λέει στο περιοδικό ΟΚ άνθρωπος από το κοινό τους περιβάλλον.

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα