Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα στην Ανδραβίδα για τον «Ηνίοχο» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μήνυμα προς την Τουρκία αναμένεται να στείλει σήμερα, από την 117 ΠΜ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της Πολυεθνικής άσκησης «Ηνίοχος 21».

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας -εκτός απροόπτου- στις 12.30 και θα αναχωρήσει δύο ώρες μετά.
Στο διάδρομος απογείωσης συναντήθηκαν χθες όλες οι συμμετέχουσες αεροπορικές δυνάμεις στέλνοντας μηνύματα ισχύος. Κωδικός της συνάντησης ήταν «Το πάτημα του ελέφαντα»

«Η συμμετοχή στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 21 τόσων πολλών αεροπορικών δυνάμεων από τη Γαλλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, το Ισραήλ, τον Καναδά, την Κύπρο αλλά και από την Αυστρία, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, τη Ρουμανία και τη Σλοβενία δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες συνεργασίας και συνεκπαίδευσης που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις διμερείς και πολυμερείς σχέσεις των χωρών μας, μέσω της αλληλεπίδρασης και της ανταλλαγής πολύτιμων εμπειριών μεταξύ των ασκουμένων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την παρουσία του στην 117 Πτέρυγα Μάχης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement