Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πέτρος Πυλαρινός: «Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου την κόλλησα εγώ κορωνοϊό»

Published

on

Τα μέλη του συγκροτήματος Alcatrash ξεπέρασαν την περιπέτειά τους με τον κορωνοϊό και επέστρεψαν στο «Καλό Μεσημεράκι» και στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

Να θυμίσουμε πως όλα τα μέλη εκτός του ντράμερ, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, ήταν θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονταν σε καραντίνα.

Για το πώς πέρασαν την καραντίνα τους μίλησαν στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και στον Αρτ και μάλιστα, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Πέτρος Πυλαρινός αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα και βαριά τον κορωνοϊό και πως εκείνος κόλλησε τη σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου, το πανέμορφο κορίτσι του «Τροχού της Τύχης».

alcatrash κορωνοϊός

Τα μέλη του συγκροτήματος Alcatrash ξεπέρασαν την περιπέτειά τους με τον κορωνοϊό και μίλησαν στην κάμερα των «Κου Κου»

«Τώρα είμαι κι εγώ καλά. Η καραντίνα μου ήταν δύσκολη. Δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, είναι δύσκολο πράγμα παιδιά και αν προσέξετε λίγο παραπάνω και δεν κολλήσετε θα είναι ευχής έργον. Το πέρασα πολύ βαριά. Είμαστε έξω από τα νερά μας ακόμα γιατί αυτό το πράγμα σου αφήνει μια κόπωση και μια δυσκολία στην καθημερινότητά σου. Το κορίτσι μου νόσησε. Της μαγειρεύω, αλλά δεν έχει γεύση και αυτό είναι το καλύτερο. Τη Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει. Επειδή δεν έχει γεύση, μαγειρεύω ό,τι βλακεία θέλω και της λέω ότι το είδα στο MasterChef», ήταν τα λόγια του Πέτρου Πυλαρινού.

πυλαρινος βαλια κορωνοϊός

\

Ροή ειδήσεων

Advertisement