Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με την Υπουργό Νίκη Κεραμέως είχε ο Ι. Φωτήλας

Δημοσιεύθηκε

στις

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή και την επαναλειτουργία των σχολείων πραγματοποίησε επίσκεψη στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως. Συνομίλησαν κυρίως για τα θέματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο Πατρών και ειδικότερα για το τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο.

 

GOODYS

Συγκεκριμένα ο βουλευτής διαβίβασε στην Υπουργό το αίτημα των κατοίκων της περιοχής του Αιγίου σχετικά με την ανάγκη οριστικής παραμονής του τμήματος της Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο καθώς και τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία. Η κ. Κεραμέως έλαβε υπόψη το αίτημα και θα το επανεξετάσει με βάση το σύνολο των αναγκών.

Συζήτησαν επίσης για την πρόταση αναδιάρθρωσης του Πανεπιστημίου Πατρών, διαδικασία την οποία ακολουθούν και τα υπόλοιπα πανεπιστήμια της χώρας.

Ο Ιάσονας Φωτήλας αναφέρθηκε και στο αίτημα των θεατρολόγων αναφορικά με τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων στη Γενική Αγωγή. Ο βουλευτής δεν παρέλειψε να συγχαρεί την κ. Κεραμέως για την επιτυχή επαναλειτουργία των σχολείων μέσω της εξασφάλισης των self-tests τόσο για εκπαιδευτικούς όσο και μαθητές καθώς και για την ένταξη όλων των εκπαιδευτικών στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο. Εξέφρασε επίσης τα συγχαρητήρια του για το σύνολο των προωθούμενων μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία, όπως συνιστά και η σημαντική πρωτοβουλία αναφορικά με την πρόβλεψη Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακού Ιδρύματος (ΟΠΠΙ) καθώς κρίνει απαραίτητη την παρουσία τους για την θωράκιση των Πανεπιστημίων από πράξεις ανομίας και παραβατικότητας.

Ο Ιάσονας Φωτήλας και η κ. Νίκη Κεραμέως συμφώνησαν στην από κοινού συνεργασία για θέματα που άπτονται του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και σε μια αμοιβαία προσπάθεια για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

 

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ένταση και ξύλο στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη ένταση επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας(26/7) στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου.

Αρχικά, δύο νεαροί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με το επεισόδιο να γενικεύεται για λίγα λεπτά. Οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν για να λήξει το επεισόδιο, το οποίο μαγνήτισε τα βλέμματα πολλών περαστικών.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Τα φανάρια που δεν λειτουργούν η αιτία σοβαρών ατυχημάτων-Ποιος ευθύνεται;

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλεπάλληλα, τελευταία, τα ατυχήματα στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ιεροθέου.

Ο φωτεινός σηματοδότης στην περιοχή είναι «είδος εν πολυτελεία», αφού εδώ και δύο μήνες δεν λειτουργεί, λόγω βλάβης, η οποία δεν έχει αποκατασταθεί, άγνωστο με ευθύνη τίνος.

  

Πάντως επείγει η επαναλειτουργία του, καθώς, σχεδόν καθημερινά, σημειώνονται ατυχήματα, ορισμένα εκ των οποίων έχουν προκαλέσει και σοβαρούς τραυματισμούς.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έντονα παράπονα για τη ΔΕΥΑΠ-Από ώρα σε ώρα…, αλλά

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της Περιβόλας, από την οδό Αριστοτέλους, έμειναν μεσημεριάτικά χθες χωρίς νερό.

Στις τηλεφωνικές διαμαρτυρίες τους, προς τη ΔΕΥΑΠ, έπαιρναν την απάντηση ότι «η βλάβη θα αποκατασταθεί από ώρα σε… ώρα». Φυσικά οι ώρες περνούσαν και το συνεργείου που πήγε, προφανώς ιδιωτικό, δεν μπόρεσε να δώσει λύση με αποτέλεσμα το πρόβλημα να συνεχίζεται…

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα