Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας χωρίς νέο πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά-σιγά η προετοιμασία της ομάδας του Προμηθέα ο οποίος το Σάββατο υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟ στο πιο δύσκολο παιχνίδι των τελευταίων αγωνιστικών και όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρχει κάποιο νέο πρόσωπο στο ρόστερ της πατρινής ομάδας.

Η ομάδα του Γιατρά φέρεται να έχει κλείσει τον Αμερικανό Κέντρικ Ρέι ωστόσο ο τελευταίος αναμένεται να έρθει την επόμενη εβδομάδα στην Πάτρα αφού έχει ακόμα υποχρεώσεις στην Τουρκία και έτσι δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου.
Επίσης παρότι υπάρχει αναζήτηση για την απόκτηση ενός ακόμα ξένου παίκτη, πολύ δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες και έτσι δεν προκύπτει από πουθενά πως θα υπάρξει κάποιο νέο πρόσωπο για την μάχη κόντρα στους πράσινους.
Αυτό βεβαία δεν σημαίνει τίποτα, η ομάδα του Γιατρά βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, τρέχει σερί 6 νικών και θα προσπαθήσει να πετύχει μια ακόμα νίκη αν και το άγχος δεν βρίσκεται στον Προμηθέα αλλά στον ΠΑΟ.
Άλλωστε η πατρινή ομάδα γνωρίζει τη συνταγή, κέρδισε στο ματς του α΄ γύρου μέσα στο ΟΑΚΑ όμως δεν το έχει κάνει πότε στο «Δ. Τόφαλος» κι αυτό αποτελεί και ένα έξτρα κίνητρο.
Ο Προμηθέας παρά την απώλεια του Γιάννη Αθηναίου, θα τα δώσει όλα για τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την κατάκτηση της 2η θέσης στη κανονική διάρκεια αφού σε περίπτωση που ηττηθεί, τότε θα παραμείνει στην 3η θέση στην κανονική περίοδο.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση στο «Τόφαλος» και τον Μάκη Γιατρά να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement