Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Που θα γίνουν σήμερα rapid tests

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς τον γενικό πληθυσμό της Αχαΐας που υλοποιούνται σε καθημερινή βάση με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 6 ης ΥΠΕ και τη συνεργασία του ΕΟΔΥ.

Χθες σύμφωνα με τα στοιχεία του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενήργησαν 323 τεστ στο Επιμελητήριο Αχαΐας όπου εντοπίστηκαν 5 θετικά, ενώ στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους στα Τσουκαλέικα διενεργήθηκαν 106 τεστ και δεν βρέθηκε κανένα θετικό.

Σήμερα, προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι για το ευρύ κοινό στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στα Καμίνια κατά τις πρωινές ώρες. Παράλληλα, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν οι υπάλληλοι του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, το προσωπικό του Μέγιστου Εμβολιαστικού Κέντρου και οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ, που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί.

«ι τακτικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι του γενικού πληθυσμού συμβάλλουν στον ταχύτερο εντοπισμό των μη συπτωματικών κρουσμάτων και στην αποφυγή της διασποράς της νόσου του νέου κορονοιού», ανακοίνωσε η 6η ΥΠΕ.

Μάλιστα χθες ο κ. Καρβέλης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών Ταξί Πατρών και Περιχώρων Παναγιώτη Σκέντζο και τον γενικό γραμματέα Γ. Σίδερη και ήδη προγραμματίζουν εντός της Μεγάλης Εβδομάδας να υποβληθούν σε τεστ και οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί, οι οποίοι μεταφέρουν το επιβατικό κοινό.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement