Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Που θα γίνουν σήμερα rapid tests

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς τον γενικό πληθυσμό της Αχαΐας που υλοποιούνται σε καθημερινή βάση με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 6 ης ΥΠΕ και τη συνεργασία του ΕΟΔΥ.

Χθες σύμφωνα με τα στοιχεία του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενήργησαν 323 τεστ στο Επιμελητήριο Αχαΐας όπου εντοπίστηκαν 5 θετικά, ενώ στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους στα Τσουκαλέικα διενεργήθηκαν 106 τεστ και δεν βρέθηκε κανένα θετικό.

GOODYS

Σήμερα, προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι για το ευρύ κοινό στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στα Καμίνια κατά τις πρωινές ώρες. Παράλληλα, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν οι υπάλληλοι του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, το προσωπικό του Μέγιστου Εμβολιαστικού Κέντρου και οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ, που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί.

«ι τακτικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι του γενικού πληθυσμού συμβάλλουν στον ταχύτερο εντοπισμό των μη συπτωματικών κρουσμάτων και στην αποφυγή της διασποράς της νόσου του νέου κορονοιού», ανακοίνωσε η 6η ΥΠΕ.

Μάλιστα χθες ο κ. Καρβέλης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών Ταξί Πατρών και Περιχώρων Παναγιώτη Σκέντζο και τον γενικό γραμματέα Γ. Σίδερη και ήδη προγραμματίζουν εντός της Μεγάλης Εβδομάδας να υποβληθούν σε τεστ και οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί, οι οποίοι μεταφέρουν το επιβατικό κοινό.

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πόσα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μειωμένος ήταν ο αριθμός κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην Αχαϊα το Σάββατο.  51 νέες περιπτώσεις του ιού καταγράφηκαν.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η συνάντηση του Σπύρου Σκιαδαρέση με τη Μαρίνα Μαρτίνου

Δημοσιεύθηκε

στις

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Έφυγε” η Μυρσίνη Ιντζέ

Δημοσιεύθηκε

στις

Έφυγε από τη ζωή η 57χρονη Μυρσίνη Ιντζέ από την Πάτρα. Η γυναίκα το πρωί του Σαββάτου έπαθε πνευμονική εμβολή και κατέληξε.

Η απώλειά της έχει σοκάρει το σύζυγό της Ιωσήφ και στα παιδιά της Απόστολο και Γιάννη.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Η 57χρονη συνταξιούχος είχε υποβληθεί σε θεραπεία με το CyberKnife , το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα σύστημα ακτινοχειρουργικής που σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση όγκων και άλλων παθολογικών καταστάσεων με ενδείξεις καλοήθειας ή κακοήθειας σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος με ακρίβεια κάτω του χιλιοστού, χωρίς την εφαρμογή του αιματηρού μεταλλικού πλαισίου ακινητοποίησης.

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα