Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή παραδόθηκε αμαχητί στην Ξάνθη γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0

Published

on

Η Παναχαϊκή έδινε τον τελευταίο της τελικό για να μπει στην πρώτη 6άδα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου ωστόσο δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο των «Πηγαδίων» αφήνοντας τους Ξανθιώτες να κάνουν «πάρτι» και να παίρνουν την νίκη με το βαρύ σκορ 4-0.

Οι «κοκκινόμαυροι» δυστυχώς σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς έδειξαν το κακό τους αγωνιστικό πρόσωπο πέφτοντας αμαχητί στην αυλαία της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ 2 χάνοντας την ευκαιρία της εισόδου στην πρώτη 6άδα αφού ο Διαγόρας ηττήθηκε από τον Καραϊσκάκη με 2-1.
Αυτό σημαίνει ότι η Παναχαϊκή πλέον θα οδηγηθεί στα πλέι άουτ αρχής γενομένης από την Μ. Τετάρτη με τον Απόλλωνα Λάρισας στην Πάτρα.
ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, στο πρώτο ημίχρονο και στα πρώτα 10 λεπτά και οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν κάτι το συγκλονιστικό.
Στο 18ο λεπτό όμως η Ξάνθη κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Γουόλτερς ο Καπνίδης κάνει κίνηση στο πρώτο δοκάρι, ανενόχλητος και με κεφαλιά νίκησε τον Κολοβούρη, κάνοντας το 1-0.
Η Παναχαϊκή προσπαθούσε ανορθόδοξα να απαντήσει στο 1-0 χωρίς ουσία με τον Χρήστο Καραπίτσο στο 26΄ της συνάντησης να χάνει και τον Μουστακόπουλο που τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε από τον Αργυρόπουλο.
Ο σκόρερ της Ξάνθης, Καπνίδης στο 36΄ της συνάντησης λίγο ήθελε για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Σέντρα από τον Σιατραβάνη, κεφαλιά του Καπνίδη και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΕ 8 ΛΕΠΤΑ
Ίδια εικόνα και χειρότερη παρουσίασε και στην επανάληψη η ομάδα της Παναχαϊκής με την Ξάνθη μέσα σε 8 λεπτά να σημειώνει το 2-0 και 3-0 και όλα να τελειώνουν κάπου εκεί.
Ο Τάτος με το «καλημέρα» (49΄) έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κολοβούρη (2-0).
Στο 57΄ οι δύο πρωταγωνιστές των δύο γκολ της Ξάνθης Τάτος και Καπνίδης «καθάρισαν» το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι νέα λάθη της κοκκινόμαυρης άμυνας. Ο πρώτος πραγματοποίησε το σουτ με την μπάλα να προσκρούει στο κάθετο δοκάρι του Κολοβούρη και στην επαναφορά ο δεύτερος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του (3-0).
ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΡΓΑ
Η πρώτη καλή στιγμή για την πατρινή ομάδα ήρθε στο 64΄ με σουτ του Αραβίδη από το ύψος του πέναλτι με τον Ιτσό να μπλοκάρει την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα καλό σουτ από τον Μπάτροβιτς, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 82΄ η Ξάνθη σημείωσε και το τέταρτο γκολ μετά το τραγικό λάθος του Πατάπη. Ο αμυντικός της Παναχαϊκής ήθελε να «οδηγήσει» την μπάλα ανοίγοντάς την με αποτέλεσμα ο Τεσίγια να κλέψει την μπάλα ο οποίος την έσπασε… στον Μικελτάντζε «γράφοντας» το τελικό 4-0.
ΞΑΝΘΗ (Μ. Τεννές): Ίτσο, Παπάζογλου (Παντελιάδης), Μικελτάντζε, Τάτος (59′ Θυμνιάνης), Πέτροβιτς, Βόλτερς, Τσαμούρης (59′ Τζούρμαν), Σιατραβάνης, Δημούτσος (70′ Τεσίγια), Μπρολάντε, Καπνίδης (70′ Παπάς).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης (70′ Κόκας), Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Μπρους (59′ Σταμόπουλος), Μουστακόπουλος (30′ λ.τ. Αργυρόπουλος), Γιούσης, Αραβίδης, Κουσκουνάς (59′ Μπάτροβιτς), Μασούρας (70′ Τσερούτι).

Ροή ειδήσεων

Advertisement