Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας θα παλέψει για το καλύτερο κόντρα στον ΠΑΟ αλλά χωρίς πίεση

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Χωρίς να έχει άγχος θα αγωνιστεί αύριο το απόγευμα (17.15) η ομάδα του Προμηθέα η οποία θα υποδεχτεί τον ισχυρό ΠΑΟ με στόχο να πάρει τη νίκη χωρίς όμως αυτό να προσθέτει έξτρα πίεση.

Άλλωστε η πατρινή ομάδα έχει κλειδώσει την 3η θέση στη κανονική διάρκεια και αυτό που θέλει είναι να πάρει το ροζ φύλλο αγώνας προκειμένου να έχει ελπίδες και για την 2η θέση στη κανονική διάρκεια αλλά και για να διατηρήσει το αήττητο.
Το έργο των πορτοκαλί είναι δύσκολο, οι πράσινοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παρά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν, είναι ισχυρός αντίπαλος για τα ελληνικά δεδομένα.
Ο Προμηθέας πάντως θα αγωνιστεί με την ίδια συνταγή, με «όπλο» την έδρα θα προσπαθήσει να επιβάλει το ρυθμό του και να ελέγχει τα ριμπάουντ που θα δώσουν την ευκαιρία για δεύτερες επιθέσεις.
ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΡΕΪ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ
Στο μεταγραφικά θέματα, σιγή ιχθύος τηρείται τα τελευταία 24ωρα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται κινήσεις αφού ο προπονητής Μάκης Γιατράς συνεχίζει να ψάχνει για έναν ακόμα παίκτη που να παίζει στις θέσεις «1» και «2».
Λέμε για ένα ακόμα παίκτη, γιατί θεωρείται κλεισμένος ο Αμερικανός γκαρντ Κέντρικ Ρέι. Το μόνο θέμα που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι η μέρα άφιξής του στην Ελλάδα λόγω των υποχρεώσεών του στην Τουρκία.
Πάντως ο βασικός στόχος της πατρινής ομάδας είναι να έχει ενισχυθεί ενόψει του τελικού κυπέλλου και των πλέι-οφ όπου και θα κριθεί όλη η χρονιά.
ΣΤΙΣ 20.00 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΡΟΦΗΣ
Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ και το παιχνίδι Ηρακλής-Προμηθέας θα ξεκινήσει στις 20.00.
Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν κοινή ώρα (20:00) και θα διεξαχθούν τη Μεγάλη Τετάρτη. Το παιχνίδι που τραβά όλα τα φώτα στην αυλαία της κανονικής διάρκειας είναι το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Επομένως οι εκκρεμότητες αφορούν την τελική κατάταξη των ομάδων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής Μεγάλη Τετάρτη, 28/4 (20:00):
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Λαύριο-Λάρισα
Ηρακλής-Προμηθέας Πάτρας
Μεσολόγγι-ΠΑΟΚ
Ιωνικός Νικαίας-Κολοσσός Ρόδου
Περιστέρι-Άρης.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στο «Τόφαλος» και το σημαντικό για τον Μάκη Γιατρά είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement