Connect with us

Συνεργασίες

Στόχος τα 500 καταστήματα έως το 2025

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Γρηγόρης», Μιλτιάδης Τριανταφύλλου,  μιλάει στη «Γ» για τις προοπτικές ανάπτυξης

 

Published

on

 

Για την πορεία της εταιρείας «Γρηγόρης», πανελλαδικά, τις προοπτικές ανάπτυξης στη Δυτική Ελλάδα, μιλάει σήμερα στη «Γ», ο κ. Μιλτιάδης Τριανταφύλλου.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας αναφέρεται ακόμη στο μυστικό της επιτυχίας για το franchise, τα πλεονεκτήματα που έχουν οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες για να επενδύσουν σε κατάστημα «Γρηγόρης» στην περιοχή τους κ.α.

 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

Κύριε Τριανταφύλλου πείτε μας για την πορεία της Γρηγόρης πανελλαδικά και τα σχέδιά σας για την ανάπτυξή σας στη Δυτική Ελλάδα.

 

Η μέχρι σήμερα πορεία του Γρηγόρη είναι εντυπωσιακή, καθώς διαθέτει πάνω από 360 καταστήματα καφεστίασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μάλιστα, η ανάπτυξή μας συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό και στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, αφού από πέρυσι το Μάιο μέχρι σήμερα έχουμε ανοίξει πάνω από 25 καταστήματα.

Από εδώ και πέρα, προχωράμε στην υλοποίηση του πλάνου μας, που είναι να υπάρχει  το «brand» Γρηγόρης σε κάθε πόλη της Ελλάδας και να φτάσουμε τα 500 καταστήματα έως το 2025.

Η Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα η Πάτρα είναι πολύ υψηλά στους στόχους μας. Θα έλεγα, μάλιστα, ότι έχουμε καθυστερήσει την παρουσία μας στην 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Στον Γρηγόρη αναπτυσσόμαστε με τη μέθοδο του franchise, οπότε ουσιαστικά αναζητάμε πιο ενεργητικά, πλέον, τους κατάλληλους συνεργάτες στην Πάτρα, που θα ανοίξουν τη δική τους πετυχημένη επιχείρηση Γρηγόρης και θα προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους Πατρινούς καταναλωτές.

Και ποιο θεωρείτε ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας για το franchise;

 

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η δική μας επιτυχία έχει τις βάσεις της στην τεράστια γνώση και εμπειρία που διαθέτουμε στο franchise.

Γνωρίζουμε, λοιπόν, πολύ καλά ότι οι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν μία πετυχημένη επιχείρηση franchise είναι: η δύναμη του brand, η προσεκτική επιλογή του σημείου, η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών και του προσωπικού τους, η πλήρης και ελκυστική στον πελάτη γκάμα και η εξαιρετική ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

 

 

-Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της εταιρείας σας, βάσει των οποίων ένας επιχειρηματίας μπορεί να ποντάρει για να επενδύσει σε ένα κατάστημα «Γρηγόρης» στην περιοχή του;

 

Ουσιαστικά είναι όλα όσα σας είπα παραπάνω. Στον τομέα του franchise δραστηριοποιούμαστε σχεδόν 30 χρόνια, μέσα στα οποία έχουμε αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία και γνωρίζουμε πλέον καλά τα βήματα της επιτυχίας.

Επιπλέον, λόγω και των μεγάλων επενδύσεων που κάνουμε στο marketing και την επικοινωνία σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια, εξασφαλίζουμε γρήγορα το κοινό που θα μπει στο κατάστημα. Διαθέτουμε ένα τεράστιο πελατολόγιο, το οποίο αγαπάει και εμπιστεύεται το brand Γρηγόρης. Σκεφτείτε ότι πάνω από 250.000 καταναλωτές επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματά μας για να απολαύσουν τα εκλεκτά χαρμάνια καφέ, τις χειροποίητες φρεσκοψημένες πίτες, τις δροσερές σαλάτες, τα φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, καθώς και τα πεντανόστιμα γλυκίσματα που διαθέτουμε.

Κλείνοντας, επειδή όπως είπα και παραπάνω, η υποστήριξη έχει μεγάλη σημασία στο franchise, εμείς στο Γρηγόρη είμαστε συνεχώς δίπλα στους συνεργάτες μας από την πρώτη στιγμή. Η έμπειρη ομάδα μας τους καθοδηγεί στην επιλογή του κατάλληλου σημείου, ετοιμάζει τα σχέδια του καταστήματος, συμμετέχει στην επιλογή του προσωπικού, τους εκπαιδεύει δια βίου και τους βοηθάει καθημερινά να αναπτύξουν την επιχείρηση και την κερδοφορία τους.

Στόχος είναι βέβαια η γρήγορη απόσβεση της επένδυσης, η κατοχύρωση της κερδοφορίας και η μακροβιότητα της επιχείρησης. Δηλαδή ένας ευχαριστημένος και μακροχρόνιος συνεργάτης!

 

-Από ό,τι μας είπατε, τα καταστήματα Γρηγόρης προσφέρουν στον καταναλωτή μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Αυτή η προϊοντική γκάμα είναι σταθερή ή αλλάζει;

 

Η γκάμα μας συνεχώς διευρύνεται και ανανεώνεται, γιατί στον Γρηγόρη δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Η έμπειρη ομάδα μας R&D συνεχώς δοκιμάζει νέα προϊόντα που θα καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας και θα ικανοποιούν και τους λάτρεις των παραδοσιακών συνταγών αλλά και εκείνους που αναζητούν πρωτότυπες γεύσεις ή ακολουθούν κάποια ειδική διατροφή, όπως πχ Gluten free και vegan. Μάλιστα, πριν λίγους μήνες λανσάραμε τη vegan τυρόπιτα κουρού, που έχει ενθουσιάσει τόσο τους vegan όσο και τους υπόλοιπους πελάτες μας.

Ταυτόχρονα, η διευρυμένη προϊοντική γκάμα μας, εξασφαλίζει στους συνεργάτες μας αυξημένη απόδοση και γρήγορη απόσβεση της επένδυσής τους. Και φυσικά προσελκύει πελάτες, αφού διαθέτουμε προϊόντα για όλους. Σε αυτό το σημείο, επιτρέψτε μου να τονίσω και την ποιότητα της προϊοντικής γκάμας. Εφαρμόζουμε πολύ αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και για αυτό το λόγο διαθέτουμε άριστη ποιότητα προϊόντων και πρώτων υλών. Και αυτό είναι κάτι που το εισπράττουν οι εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές που μας εμπιστεύονται.

 

 

-Μία τελευταία ερώτηση. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται πώς θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας;

 

Θα χαρούμε πολύ να εξηγήσουμε αναλυτικά την πρότασή μας σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Οπότε, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, είτε μέσω του site μας, το www.gregorys.gr, είτε τηλεφωνικά στο 210 99 71 170 ή μέσω email στο [email protected], ή μέσω των σελίδων που διαθέτουμε στα social media.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement