Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μυστήριο με το «ορφανό» πιστόλι- Τις απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναμένει η Ασφάλεια

Το βρήκαν τυχαία οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων που καθάρισαν τα χόρτα στην περιοχή της Πλαζ στην Αγυιά

 

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Τις απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας περιμένουν με αγωνία οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για να «λύσουν» το μυστήριο που επικρατεί από χθες, μετά τον εντοπισμό ενός πιστολιού στην περιοχή της Πλαζ.

Το όπλο τύπου πιστόλι (9άρι σύμφωνα με πληροφορίες) εντόπισαν τυχαία εργαζόμενοι του Τομέα Πρασίνου του Δήμου Πατρέων, την ώρα που εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού από καλαμιές στην πλαζ.

Το όπλο βρέθηκε κρυμμένο σε χώρο απέναντι από το εκδοτήριο του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας. Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος  και μετέπειτα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι το περισυνέλλεξαν.

Αμέσως, ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, κατασχέθηκε το «ορφανό» όπλο και θα σταλλεί στα εργαστήρια εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο να έχει χρησιμοποιηθεία.

Εικάζεται πως το πιστόλι έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια ενέργεια και ο κάτοχός του να πέταξε στην ερημική περιοχή προκειμένου να μην χρησιομοποιηθεί ως πειστήριο. Θα γίνει βαλλιστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια, ενώ θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα προκειμένου οι διωκτικές αρχές να εντοπίσουν τον κάτοχό του και να βρουν την άκρη του νήματος, για ποιόν λόγο βρέθηκε πεταμμένο στο σημείο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ερευνούν με προσοχή την υπόθεση και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement