Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021
Connect with us

Παναχαϊκή

Κομβικό ρόλο για την επόμενη μέρα της Παναχαϊκής θα παίξει αν θα πάρει άδεια

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Πολλοί είναι οι φίλοι της Παναχαϊκής που ζητούν να ανοίξει σιγά-σιγά η κουβέντα σχετικά με τη νέα χρονιά όμως ένα κομβικό ζήτημα που πρέπει να απαντηθεί και παίζει ρόλο είναι το αν η ομάδα θα πάρει αδειοδότηση για τη νέα περίοδο.

Η πατρινή ομάδα έχει καταθέσει φάκελο με τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί και από εκεί και πέρα απομένει να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά την εορτή του Πάσχα και μέσα στον Μάιο.
Αν οι κοκκινόμαυροι πάρουν άδεια για την Σούπερ Λιγκ 2, τότε θα μπορούν να κάνουν τον σχεδιασμό τους χωρίς κανένα πρόβλημα, θα μπορούν να αποκτήσουν όσους Έλληνες παίκτες επιθυμούν και όσοι ξένους αναφέρει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Αν όμως η Παναχαϊκή δεν πάρει αδειοδότηση για την κατηγορία, τότε αλλάζουν τα δεδομένα καθώς θα κινηθεί στο σχεδιασμό της με περιορισμούς οι οποίοι θα ισχύσουν τη νέα περίοδο. Να θυμίσουμε πως οι περιορισμοί που ισχύσαν φέτος ήταν οι εξής: μετεγγραφές ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών για τους αλλοδαπούς και κάτω των 25 ετών για τους Έλληνες.
Βέβαια κάθε χρόνο αλλάζουν οι περιορισμοί και τις τελικές αποφάσεις παίρνει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ όμως σε περίπτωση που δεν υπάρχει άδεια για μια ΠΑΕ, είναι σίγουρο πως θα έχει περιορισμούς στις μεταγραφικές κινήσεις.
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι αφού οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες σχετικά με το αν ο φάκελος που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι πλήρης και έτσι δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με σιγουριά.
Επίσης να πούμε πως σε περίπτωση που η Παναχαϊκή δεν πάρει άδεια σε πρώτο βαθμό, έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση και μετά από λίγες μέρες να συγκεντρώσει όσα έγγραφα λείπουν για να πάρει άδεια.
Πάντως ενδεχομένως αυτό να είναι ένα θέμα που «φρενάρει» τους ανθρώπους της διοίκησης σχετικά με το να ξεκινήσουν άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας αν και οι πληροφορίες λένε πως έχουν πέσει στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα που ενδιαφέρουν χωρίς όμως να υπάρχει κάτι προχωρημένο.
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Από εκεί και πέρα η πατρινή ομάδα από χθες έχει στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι της Μ. Τρίτης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας όπου δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο εκτός από τη νίκη για πολλούς λόγους και ειδικότερα για ψυχολογικούς.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες προπονήθηκαν στο γήπεδο της Οβρυάς με τον Χρήστο Καραπίτσο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τον Mουστακόπουλο-Αποστολόπουλο που είναι τραυματίες και ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Το πρωί της Δευτέρας προγραμματίστηκε, όλα τα μέλη του ποδοσφαίρου τμήματος της Παναχαϊκής να υποβληθούν σε τεστ covid-19 όπως επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αθλητισμός

¨Έξι χρόνια χωρίς τον Άγγελο Μπεκίρη: Ο ποδοσφαιριστής που αφοσιώθηκε στην Παναχαϊκή, αγνοώντας τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύθηκε

στις

Συμπληρώνονται σήμερα έξι χρόνια από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Άγγελος Μπεκίρης, ένας άσος του Πατραϊκού ποδοσφαίρου, ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας αξέχαστος φίλος, που είχε συνδέσει το όνομά του με την Παναχαϊκή, τον αθλητισμό και με την ευρύτερη κοινωνία των Πατρών και όχι μόνο.

Ο Άγγελος είναι αξέχαστος διότι είχε συνδέσει το όνομά του με τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο της πόλεως μας, διότι υπήρξε πολλά χρόνια μόνιμο στέλεχος της Παναχαϊκής, στις μεγάλες δόξες της και της Μικτής Πατρών.
Κανένας φίλαθλος δεν μπορεί να ξεχάσει την τεχνική του κατάρτιση , την απαράμιλλη μαχητικότητά του και το υπέροχο ήθος.
Επίσης όλοι οι φίλαθλοι της περιόδου εκείνης θυμούνται το « χρυσοκέφαλο » ποδοσφαιριστή, τον οποίο όλοι εφοβούντο ειδικότερα σε κόρνερ εάν έπιανε κεφαλιά οπωσδήποτε θα σημειώνονταν γκολ.
Όλα αυτά και άλλα πολλά τον είχαν καταξιώσει και τον Πρέπει εδώ να επισημάνουμε ότι η φήμη του Άγγελου Μπεκίρη είχε φθάσει και στην Αθήνα διότι συχνά γινόντουσαν αγώνες μεταξύ σωματείων όλης της Ελλάδος της Α΄ κατηγορίας και έτσι πολλά Αθηναϊκά σωματεία τον είχαν ζητήσει για να αγωνιστεί στις ομάδες τους.
Μάλιστα σε κάποια περίοδο τον είχαν με μεγάλες αντιπαροχές, να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για τις υπογραφές, μετάνιωσε και ζήτησε μια ώρα αναβολή με κάποια δικαιολογία. Αντί όμως της υπογραφής πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Πειραιώς και του είπε ότι έχει μετανιώσει και δεν θα υπέγραφε. Βέβαια έχασε πολλά, διότι στον Ολυμπιακό θα είχε οφέλη πολλά και δόξα
Οι λόγοι βέβαια που …επικαλέσθηκε ήταν η αγάπη του προς την Παναχαϊκή διότι πίστευε ότι μια τέτοια πράξη θα εθεωρείτο προδοσία. Έτσι παρέμεινε στην Παναχαϊκή συνεχίζοντας τους αγώνες του για την μεγάλη του αγάπη στη ομάδα που αγαπούσε και ευρισκόμενος πάντοτε δίπλα στους αγαπητούς φιλάθλους.
Εκτός όμως από τους φιλάθλους τον Άγγελο Μπεκίρη τον είχε εκτιμήσει και αγαπήσει ολόκληρη η κοινωνία των Πατρών, γι’ αυτό όταν κυκλοφορούσε στην πόλη όλοι έσπευδαν να τον χαιρετίσουν και να συζητήσουν μαζί του διάφορα θέματα. Ειδικότερα όταν περπατούσε στην οδό Γούναρη για να κατέβει από το σπίτι του, στο κέντρο της πόλεως, έκανε πολλές ώρες για να φτάσει, καθώς όλοι τον χαιρετούσαν και συζητούσαν μαζί του.
Έτσι ολόκληρη η κοινωνία όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του έλεγε τα καλύτερα λόγια διότι όλοι θυμόντουσαν τον ευπροσήγορο Άγγελο , ο οποίος χαιρετούσε όλους τους συμπολίτες και συνομιλούσε μαζί τους, χωρίς να κάνει διακρίσεις ομάδων ή κομμάτων.

Εκείνοι, όμως, οι Πατρινοί που τον θυμούνται ακόμη είναι όσοι περπατούν την οδό Δημ. Γούναρη, την οποία ο Άγγελος διέσχιζε σε καθημερινή βάση. Όλοι αυτοί τον θυμούνται ακόμη και όλοι έχουν να πουν καλά λόγια για τον αξιαγάπητο φίλο τους.
Όμως όλα κάποτε στη ζωή τελειώνουν για όλους μας. Έτσι και για τον αξιαγάπητο Άγγελο Μπεκίρη τα πάντα τελείωσαν την 16 Ιουνίου του 2015 . Για αυτό ο γιός του Μιχάλης και όλοι οι συγγενείς όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα συγκεντρωθούμε στο νεκροταφείο για να τον θυμηθούμε για μια ακόμη φορά και να ευχηθούμε να είναι αιωνία η μνήμη του.

Η Οικογένεια Άγγελου Μπεκίρη

Περισσότερα

Παναχαϊκή

ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Δεν επιθυμούμε τη συνέχεια της συνεργασία μας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέση για τις πρόσφυγες των Αλ. Μπρους και Χ. Αραβίδη πήρε πριν λίγο η διοίκηση της Παναχαϊκής η οποία με ανακοίνωση της κάνει γνωστό πως δεν επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 είναι ενήμερη για τις τελευταίες κινήσεις παικτών της, που ανήκαν στο δυναμικό της την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και για τους οποίους δεν επιθυμεί πλέον τη συνέχεια της συνεργασίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της”.

Περισσότερα

Παναχαϊκή

“Έσκασε” προσφυγή και από τον Χ. Αραβίδη εναντίον της Παναχαϊκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά τον Μπρους και ο  Χρήστος Αραβίδης έκανε προσφυγή κατά της Παναχαϊκής για οφειλές προς το πρόσωπό του και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sport24.gr.

Ο Χρήστος Αραβίδης προχώρησε σε καταγγελία του τετραετούς συμβολαίου του με την Παναχαϊκή στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, εξαιτίας οικονομικών οφειλών προς το πρόσωπό του, και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα