Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
Connect with us

Παναχαϊκή

Οι Λαρέα, Αποστολόπουλος και Πάνος κρούση για ανανέωση στη Παναχαϊκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί να μην έχει ακουστεί τίποτα επίσημα από την ΠΑΕ όμως ανεπίσημα οι πρώτες πληροφορίες λένε πως γίνονται κάποιες διεργασίες για τη νέα περίοδο με πρώτο θέμα ποιοι παίκτες από το φετινό ρόστερ θα παραμείνουν.

Επειδή κανείς δεν ξέρει και τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα της αδειοδότησης πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι να προχωρήσει το θέμα με τις ανανεώσεις παικτών που επιθυμεί να συνεχίσουν και τη νέα περίοδο ώστε να χτίσει έναν βασικό κορμό.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως οι 3 πρώτοι παίκτες που μένουν ελεύθεροι και λέγεται πως έχει γίνει κρούση για να συνεχίσουν, είναι οι Χουάν Λαρέα, Ξενοφών Πάνος και Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να δούμε τι λένε και οι παίκτες και φυσικά δεν είναι οι μοναδικοί αφού λέγεται πως υπάρχουν και άλλοι κοκκινόμαυροι για τους οποίους υπάρχει θετική άποψη για να παραμείνουν.
Βέβαια αυτά τα θέματα θα προχωρήσουν ουσιαστικά μόλις κλείσει και το θέμα προπονητή όμως οι πληροφορίες λένε πως οι Λαρέα, Αποστολόπουλος και Πάνος συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα για τη νέα περίοδο.
Επίσης λέγεται πως πρόθεση της διοίκησης είναι να εμπλουτιστεί το πατρινό «χρώμα» στο ρόστερ της νέας περιόδου και υπάρχει σκέψη να επιστρέψουν Πατρινοί παίκτες που έχουν την εμπειρία της κατηγορίας.

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Συζητούνται οι προσφυγές από τρεις ακόμα πρώην παίκτες της Παναχαϊκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα βάσανα από το παρελθόν δεν έχουν τελειωμό για την Παναχαϊκή η οποία έχει και άλλες τρεις περιπτώσεις πρώην παικτών που έχουν κινηθεί νομικά και επιζητούν χρήματα από τους κοκκινόμαυρους.

Μιλάμε για τους παίκτες της σεζόν 14-15 συγκεκριμένα τον Βαγγέλη Ντελέκο του οποίου η προσφυγή θα συζητηθεί στις 26 Ιουλίου στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και των Ιωσήφ Λαμπρόπουλου και Βασίλη Μουκίδη που θα συζητηθεί στις 29 Ιουλίου, στο ίδιο όργανο.

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Ο Χ. Αραβίδης ζητά 135.000 ευρώ από την Παναχαϊκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα έχει από χθες στο κεφάλι της η Παναχαϊκή καθώς έγινε γνωστό πως το ποσό που επιζητά στην προσφυγή του ο πρώην παίκτης Χρήστος Αραβίδης φτάνει τα 135.000 ευρώ, αφού εκτός από τις φετινές οφειλές ο Αραβίδης ζητά και μέρος από το συμβόλαιο της περιόδου 21-22.

Η προσφυγή του παίκτη εκδικάστηκε την Δευτέρα ερήμην της ΠΑΕ και αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση τις επόμενες μέρες.

GOODYS

Περισσότερα

Παναχαϊκή

ΠΓΕ: “Καλούμε τους εμπλεκόμενους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενδεικτικό του ποσό κρίσιμες είναι οι ώρες για το μέλλον της ιστορικής Παναχαϊκής είναι το γεγονός πως πριν λίγο η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τον Γιώργο Μπάρλο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει έκκληση στους μετόχους  της ΠΑΕ  να δώσουν λύση και να την βγάλουν από το αδιέξοδο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Η ανακοίνωση: «Οι έκτακτες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, αποτέλεσμα σειράς γεγονότων που γνωστοποιήθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης, συζητήθηκαν εκτάκτως στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέθεσαν την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί και κάλεσαν τους μετόχους της ΠΑΕ να δρομολογήσουν όλες τις επιβεβλημένες διαδικασίες προκειμένου να αρθούν τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί.

Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση θα δώσει το «παρών» στις όποιες εξελίξεις πιστή τον θεσμικό της ρόλο και προτάσσοντας στην ατζέντα των πρωτοβουλιών της το συμφέρον της ομάδας της πόλης μας.

Η ΠΓΕ θα είναι θεματοφύλακας της ιστορίας και των αξιών της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Πάτρας και καλεί για άλλη μία φορά τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα