Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτός θα είναι ο Δούκας την περίοδο της χούντας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Άγριες Μέλισσες από την επόμενη σεζόν αλλάζουν. Μπαίνουν στην περίοδο της χούντας, οπότε η σειρά θα έχει περισσότερα κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα. Και όπως είναι φυσικό, θα δούμε κάποιους ήρωες να υποστηρίζουν το καθεστώς της χούντας κι άλλους να διώκονται για τις ιδέες και τα πιστεύω τους.

Αυτή την περίοδο το δίδυμο των σεναριογράφων στις Άγριες Μέλισσες, Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη, βρίσκεται στην τελική ευθεία των συζητήσεων με την παραγωγή και το κανάλι για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων των Άγριων Μελισσών, που σίγουρα θα είναι και ο τελευταίος. Τα γυρίσματα της νέας σεζόν της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο.

Ο ∆ούκας υπουργός της χούντας στις Άγριες Μέλισσες!
Καταλυτικό ρόλο θα διαδραματίσει ο Δούκας Σεβαστός, τον οποίο υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης, στον τρίτο κύκλο της σειράς. Είναι βέβαιο πως μετά την επιβολή της δικτατορίας θα ταχθεί στο πλευρό της και θα είναι «οπαδός» του καθεστώτος που έβαλε την Ελλάδα στο γύψο για επτά χρόνια.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON time για τις Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας Σεβαστός δεν θα είναι ένας απλός υποστηρικτής της χούντας. Θα τον δούμε να συνεργάζεται με το καθεστώς και να καταλαμβάνει και κυβερνητική θέση! Το πιθανότερο είναι αρχικά να τον δούμε νομάρχη Λάρισας ή περιφερειάρχη Θεσσαλίας (ως γνωστόν οι δημοτικές εκλογές είχαν και αυτές καταργηθεί και οι τοπικοί παράγοντες ήταν και αυτοί διορισμένοι), χωρίς να αποκλείεται στο μέλλον να τον δούμε ακόμη και υπουργό σε μια κυβέρνηση της χούντας!

Όπως αντιλαμβάνεστε, στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, θα αλλάξουν πολλά…


Ροή ειδήσεων

Advertisement