Connect with us

Παναχαϊκή

Οι Λαρέα, Αποστολόπουλος και Πάνος κρούση για ανανέωση στη Παναχαϊκη

Published

on

Μπορεί να μην έχει ακουστεί τίποτα επίσημα από την ΠΑΕ όμως ανεπίσημα οι πρώτες πληροφορίες λένε πως γίνονται κάποιες διεργασίες για τη νέα περίοδο με πρώτο θέμα ποιοι παίκτες από το φετινό ρόστερ θα παραμείνουν.

Επειδή κανείς δεν ξέρει και τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα της αδειοδότησης πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι να προχωρήσει το θέμα με τις ανανεώσεις παικτών που επιθυμεί να συνεχίσουν και τη νέα περίοδο ώστε να χτίσει έναν βασικό κορμό.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως οι 3 πρώτοι παίκτες που μένουν ελεύθεροι και λέγεται πως έχει γίνει κρούση για να συνεχίσουν, είναι οι Χουάν Λαρέα, Ξενοφών Πάνος και Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να δούμε τι λένε και οι παίκτες και φυσικά δεν είναι οι μοναδικοί αφού λέγεται πως υπάρχουν και άλλοι κοκκινόμαυροι για τους οποίους υπάρχει θετική άποψη για να παραμείνουν.
Βέβαια αυτά τα θέματα θα προχωρήσουν ουσιαστικά μόλις κλείσει και το θέμα προπονητή όμως οι πληροφορίες λένε πως οι Λαρέα, Αποστολόπουλος και Πάνος συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα για τη νέα περίοδο.
Επίσης λέγεται πως πρόθεση της διοίκησης είναι να εμπλουτιστεί το πατρινό «χρώμα» στο ρόστερ της νέας περιόδου και υπάρχει σκέψη να επιστρέψουν Πατρινοί παίκτες που έχουν την εμπειρία της κατηγορίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement