Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ανεβάζει στροφές για τον Απόλλωνα Λάρισας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντίστροφα μετρά πλέον η ομάδα της Παναχαϊκής για τη πρώτη μάχη στα πλέι-άουτ της Σούπερ Λιγκ 2 που θα γίνει την Μεγάλη Τρίτη στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στην ομάδα του Καραπίτσου -παρότι η ψυχολογία δεν ήταν στα καλύτερά της λόγω του ότι έμεινε εκτός πλέι-οφς- άπαντες θα προσπαθήσουν να βάλουν τους εαυτούς τους πάνω από την ομάδα και να πάρουν τη νίκη για πολλούς λόγους.
Από την άλλη και ο Απόλλωνα Λάρισας θέλει να πάρει βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθεί αρκετά μακριά από τις 2 τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κι έτσι οι κοκκινόμαυροι θα πρέπει να δείξουν προσοχή.
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία συνεχίστηκε με προπόνηση στο Αλ. Σπανός με τον Καραπίτσο να δουλεύει με όλους τους παίκτες εκτός από τους τραυματίες Μουστακόπουλο-Αποστολόπουλο αλλά και τον Λαρέα που έκανε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗ
Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τα ανοιχτά ζητήματα και τις εκκρεμότητες της ΠΑΕ, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της ομάδας, ο Γιώργος Μπάρλος ήρθε σε συμφωνία με τον Σάββα Σιατραβάνη για την οφειλή και έτσι αναμένεται να μην συζητηθεί αύριο στο διαιτητικό δικαστήριο το θέμα της ενεργοποίησης ποινών.
Παράλληλα μέχρι αύριο, που λήγει η διορία, θα τακτοποιηθεί κι η οφειλή στον Λευτέρη Ιντζόγλου ώστε να μην υπάρξει θέμα αφαίρεσης βαθμών με την Παναχαϊκή να προσπαθεί να βρίσκει λύσεις στα οικονομικά ζητήματα.
* Σήμερα τελικά, και όχι αύριο, θα γίνουν τα καθιερωμένα τεστ covid-19 ώστε μέχρι αύριο να βγουν τα αποτελέσματα και να φανεί αν υπάρχουν απουσίες ενόψει του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Λάρισας.
* Οι Νίκος Γκόλιας και Γιάννης Μπαστιάνος είναι καλύτερα και πιθανότατα θα τεθούν στη διάθεση του Κώστα Φραντζέσκου ενόψει του αγώνα με την Παναχαϊκή.
Π. ΚΟΓΚΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement